Γουμενίδης για Μενεγάκη: «Υπήρχε πρόβλημα από τον Δεκέμβριο. Εκεί έσπασε το γυαλί» – Η επόμενη ημέρα και η κρούση του Ατζούν
Πρωινές εκπομπές

Γουμενίδης για Μενεγάκη: «Υπήρχε πρόβλημα από τον Δεκέμβριο. Εκεί έσπασε το γυαλί» – Η επόμενη ημέρα και η κρούση του Ατζούν

Γουμενίδης για Μενεγάκη: «Υπήρχε πρόβλημα από τον Δεκέμβριο. Εκεί έσπασε το γυαλί» – Η επόμενη ημέρα και η κρούση του Ατζούν

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Επί τόπου

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη στο Mega με την εκπομπή της να ρίχνει αυλαία οριστικά περί τα μέσα Ιουνίου.

Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων -όπως πάντα απευθείας με την ιδιοκτησία του καναλιού και έχοντας πάντα καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον μοναδικό συνομιλητή της το τελευταίο διάστημα-  η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τελικά στους συνεργάτες της το τέλος της εκπομπής της κατά τη λήξη της φετινής σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η ηχηρή μεταγραφή της παρουσιάστριας στο Μεγάλο Κανάλι υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του τηλεοπτικού σταθμού, ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάϊο του 2021.

Η εκπομπή Επί τόπου παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ όχι μόνο για το παρασκήνιο της πολύκροτης αποχώρησης της Ελένης Μενέγακη αλλά και για την επόμενη μέρα και τις κρούσεις που ήδη έχει δεχτεί.

«Έχουμε να κάνουμε με δύο αυτόφωτους πόλους που καλούνται με τον ίδιο δυναμισμό που έχουν και οι δυο να μπουν σε μία διαπραγμάτευση. Έχουμε να κάνουμε από τη μία με τη διοίκηση και την ιδιοκτησία του καναλιού και στην Ελένη Μενεγάκη που έχει δείξει ότι είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις που κάνει για την ίδια.

Εκεί υπήρχε ένα πρόβλημα και το πρόβλημα εντοπίζεται από τον Δεκέμβριο και αυτό έχει να κάνει με κάποια αιτήματα που είχε η διοίκηση να περαστούν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εκείνη αρνήθηκε. Από εκεί ξεκίνησε να σπάει το γυαλί και όταν αυτό το πράγμα συμβαίνει εσωτερικά δημιουργούνται τεκτονικοί τριγμοί» αποκάλυψε ο Νάσος Γουμενίδης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εκπομπής δύο κανάλια εξετάζουν σενάρια για την παρουσιάστρια.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνάντηση προσεχώς του δικηγόρου της Ελένης Μενεγάκη και του δικηγόρου του Ατζούν Ιλιτζαλί για να συζητήσουν τις πρώτες λεπτομέρειες της πρότασης που έχει ο Τούρκος παραγωγός για την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Ατζούν επιθυμεί ήδη από τον προηγούμενο χρόνο την απογευματινή ζώνη του σταθμού με μοντέλο Survivor με όχημα την Ελένη Μενεγάκη.

Τα κύρια σημεία του deal είναι να καλύψει ο Ατζούν το κόστος της αμοιβής και το budget της εκπομπής της και να έχουν από κοινού την εκμετάλλευση των εμπορικών και της δωροδοσίας της εκπομπής.

«Τα χώνει ο Τούρκος στη Μενέγω» σχολίασε ο Νάσος Γουμενίδης.

Από την άλλη στο κάδρο τοποθετείται και ο ΑΝΤ1 με τον Νάσο Γουμενίδη όμως να αποκαλύπτει ότι η σκέψη απορρίφθηκε εν ριπή οφθαλμού καθώς ο σταθμός δεν μπορεί να σηκώσει την παχυλή αμοιβή που ζητά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το Mega – Τι είπε στους συνεργάτες της;