Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Mega
Πρωινές εκπομπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Mega

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Mega

Ο παρουσιαστής πήρε θέση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο

Φήμες θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αλλάζει μετά από χρόνια τηλεοπτική στέγη και από τον ΑΝΤ1 να μετακομίζει στο Mega!

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή τελειώνει φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος, με σεβασμό στον κανάλι που βρίσκεται τώρα, δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε οποιαδήποτε φήμη.

«Ήταν και μια κοπέλα πάλι πρωί-πρωί εδώ πέρα με την κάμερα, 7 η ώρα το πρωί. Εγώ τώρα μες στη νύστα αλλά η κοπέλα τη δουλειά της κάνει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία της συζήτησης αν με φλερτάρει το MEGA», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Sfera 102,2.

«Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 8-9 χρόνια, οτιδήποτε έχει να κάνει με φλερτ. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και έχουν βγει διάφορα πράγματα. Αν μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσω, αύριο θα βγει κάτι άλλο», πρόσθεσε.

«Ειλικρινά όμως δεν το θεωρώ και ωραίο. Έχει ξεκινήσει η σεζόν εδώ και έναν μήνα. Όταν έχεις να κλείσεις έναν χρόνο σε ένα κανάλι, κλείνεις τον χρόνο σου εκεί. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά τις κάνεις διακριτικά», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Πρώτα τις κάνεις με το κανάλι σου, μετά συζητάς αν σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, εννοείται μπορείς να πας αλλά πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα. Δεν μπορεί να είσαι σε έναν σταθμό και να αφήνεις να διαρρέει ότι πας κάπου αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό και για τον σταθμό που σε πληρώνει».

«Αν θες να πας κάπου αλλού, μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα»