Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Κουτσόπουλος ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος»
Πρωινές εκπομπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Κουτσόπουλος ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Κουτσόπουλος ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος»

Ο παρουσιαστής κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του σεφ στη «Φάρμα»

Τη γνώμη του για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον ρόλο του παρουσιαστή της «Φάρμας», μετά την πρεμιέρα του reality του Star κλήθηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε κρίνει εκ των προτέρων την επιλογή του σεφ για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο παρουσιαστής, παραδέχτηκε για ακόμα μια φορά ότι ήταν λάθος η κριτική του και μίλησε με πολύ καλά λόγια με τον σεφ.

«Ήταν καταπληκτικό το τρέιλερ που έκανε, ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος. Μπορεί να παίρνει και το βραβείο της χρονιάς. Στη Φάρμα τον είδα πάρα πολύ λίγο, έκανα ένα ζάπινγκ κάποια στιγμή», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η έννοια του παρουσιαστή σε ένα reality είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα reality κάποιες φορές ίσως πρέπει να «γεννήσεις», να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών», πρόσθεσε.

«Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να καταλήξει:

«Δεν είναι όλα: πάμε να παρουσιάσουμε κάτι. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω. Ο Λεωνίδας είναι γλυκύτατος, σε τραβάει. Ας τον αφήσουμε να δούμε».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινούν τα τελευταία λόγια της μητέρας του – «Θα γίνω καλά γιατί παντρεύω τον γιο μου»