Happy Day: Φινάλε με συγκίνηση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Σας αγαπώ. Δεν χανόμαστε»
Πρωινές εκπομπές

Happy Day: Φινάλε με συγκίνηση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Σας αγαπώ. Δεν χανόμαστε»

Happy Day: Φινάλε με συγκίνηση για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Σας αγαπώ. Δεν χανόμαστε»

Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν θα συγκινηθεί φέτος, αλλά δεν τα κατάφερε

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής (7/7) το Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχαιρετά τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, ιδιαίτερα συγκινημένη, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη!

Όλη η ομάδα, πριν την τελευταία εκπομπή, πέρασε μια ξεχωριστή μέρα στην παραλία με πολύ παιχνίδι, γέλιο και βουτιές!

Μετά το βίντεο που έπαιξε από το beach party της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων είπε: «Κάθε φορά που βλέπουμε πόσο καλά περνάμε διαπιστώνουμε πόσο τυχεροί και ευγνώμονες νιώθουμε για αυτό που ζούμε, για αυτό που έχει δημιουργηθεί, για αυτή την οικογένεια. Ξέρω ότι ίσως κάποια πράγματα ακούγονται κλισέ και επαναλαμβάνονται αλλά αλήθεια αντιλαμβανόμαστε έτσι ο ένας τον άλλο».

«Έτσι αντιλαμβανόμαστε και τη σχέση που έχουμε με εσάς. Αν δεν ήσασταν κι εσείς από την άλλη πλευρά να δημιουργείτε αυτό το υπέροχο συναίσθημα και τη διάδραση, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο», πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις ευχαριστίες, κάτι που προσπάθησε να αποφύγει φέτος, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν δε η νικήτρια του διαγωνισμού βγήκε στον «αέρα», δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μιλώντας για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο.

«Αλήθεια συγκινούμαστε με την αγάπη σας, για μένα είναι η βασική κινητήριος δύναμη για όλο αυτό που κάνουμε. Ο καθένας μας το έχει στην ψυχή του ως κάτι πολύ σημαντικό», τόνισε η Σταματίνα για να καταλήξει: «Σας ευχαριστούμε για όλα. Παιδιά, σας αγαπώ. Δεν χανόμαστε».