Πρωινές εκπομπές

Η κόρη της Τζένης Βάνου αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές της μητέρας της: «Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ»

Η κόρη της Τζένης Βάνου αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές της μητέρας της: «Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ»

Η Αθηνά Ρηγοπούλου, η κόρη της αξέχαστης Τζένης Βάνου μίλησε στη Super Κατερίνα για τη μητέρα της.

«Δεν ήταν ο χαρακτήρας της τέτοιος να είναι σταρ. Της άρεσε η έννοια “σπίτι”, να είναι νοικοκυρά, μαμά. Μια μέρα ήρθε μια δημοσιογράφος και τη βρήκε με φακιόλι και δεν την γνώρισε καν».

Όταν έμαθε ο παππούς μου ότι θα τραγουδήσει της είπε ότι θα φύγει από το σπίτι. Όταν έμαθε πόσο αξιοπρεπής ήταν πήγε και τη βρήκε .

Όταν χώρισαν ο παππούς μου με τη γιαγιά μου, η μαμά μου έμεινε με τον παππού μου κάτι που την να αισθάνεται ότι δεν την ήθελε η γιαγιά μου. Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή.

Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη.

Πλήρωνε τους συντρόφους της με κάθε τρόπο, γραμμάτια, δίδακτρα, αυτοκίνητα.

Η μητέρα μου δεν έκανε ποτέ σωστή διαχείριση των χρημάτων της» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη δική του Τζένη Βάνου.

«Γνωρίζω τη μάνα της πάρα πολύ καλά και μου έχει εξομολογηθεί όλα της τα προβλήματα
Στα νιάτα της η Τζένη ήταν τραγουδίστρια παγκοσμίου βεληνεκούς.  Αργότερα έσπασε η φωνή της. Της έλεγα “Τζένη μου γιατί χαλάς αυτό το αριστούργημα” και μού έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Έχει τραβήξει τα πάνδεινα».

Exit mobile version