Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του πατέρα μου»
Πρωινές εκπομπές

Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του πατέρα μου»

Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του πατέρα μου»

«Προετοιμαζόμουν χρόνια...»

Για τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ, αλλά και τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν ήθελε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Δεν περίμενα να μου πει ποτέ «μπράβο». Ήταν πολύ αυστηρός. Μπορεί να έκανα ένα λάθος και να άλλαζε το βλέμμα του. Ήταν πρότυπο πάτερα. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό. Προετοιμαζόμουν χρονιά για την απώλεια του πάτερα μου. Την ώρα που έφυγε από την ζωή, τραγουδούσα και σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Αναφορικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, απάντησε: «Ήταν πολύ κοντά με τον πάτερα μου. ήταν μέλος της οικογένειας. Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη. Μεγαλώσαμε μαζί. Δεν έχουμε κάποιο αρνητικό συναίσθημα ο ένας για τον άλλον».

«Είναι κάλο να κρατάμε την προσωπική μας ζωή για εμάς. Είτε είναι κάτι που ισχύει είτε όχι. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Με φοβίζει κάπως η ευθύνη. Οι άντρες δεν με φλέρταραν ποτέ και δεν Θέλω να με φλερτάρουν. Είμαι εντάξει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το δέσιμο έγινε αφού χωρίσαμε με την Ιλένια…»