J2US: Τα ζευγάρια ανυπομονούν για το 2ο live – «Ήρθαμε να περάσουμε ωραία»
Πρωινές εκπομπές

J2US: Τα ζευγάρια ανυπομονούν για το 2ο live – «Ήρθαμε να περάσουμε ωραία»

J2US: Τα ζευγάρια ανυπομονούν για το 2ο live – «Ήρθαμε να περάσουμε ωραία»

Οι πρωταγωνιστές του φαντασμαγορικού σόου μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού Σουσού

Στα παρασκήνια των προβών του J2US βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού Σουσού κι εκείνη αναφέρθηκαν στο 2ο live που έρχεται, ενώ σχολίασαν και θέματα της επικαιρότητας.

«Δεν έφυγε η πρώτη κρυάδα, θα έρθει και δεύτερη, απλώς έχω πολύ καλή δασκάλα, θετική και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταπεξέλθουμε», είπε ο Θανάσης Πάτρας και σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη, επεσήμανε: «Υπάρχουν πολύ καλοί τραγουδιστές και πολύ καλοί κόουτς, κάποιοι είναι καλύτεροι από εμάς, δεν το συζητάμε, από εμένα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ένα παιχνίδι είναι παιδιά».

Όσον αφορά στην αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Δεν ακούω τίποτα από τα σενάρια, είναι όλα καλά, είμαστε καλά κι αγαπημένοι και πάντα θα ακούγονται πράγματα».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη, πήραν σειρά στις δηλώσεις.

«Εγώ έγινα ένα με την πίστα», είπε η Γαλάτεια που έχει εξοπλίσει και με το παραπάνω τα καμαρίνια.

Για το σχόλιο του Χρίστου Αντωνιάδη: «Αν δεν είναι τραγουδιστές και είναι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και ξέρουν να τραγουδάνε μπράβο τους, και να το κερδίσουν», τόνισε η ίδια, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να προσθέτει:  «Ίσως δεν πρέπει να το παίρνουμε τόσο σοβαρά, τόσο ανταγωνιστικά. Εμείς ήρθαμε εδώ να περάσουμε ωραία».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για την Κύπρο και τα μπιφτέκια: «Δεν εκνευρίστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα, απλά η δημοσιογράφος διατύπωσε λάθος ερώτηση. Μου είπε “είπε ο Νταλάρας, αδερφέ μου, μπιφτέκια και Κύπρος”».