Καινούργιου: «Έχω δεχτεί το μεγαλύτερο bullying και το περνάμε αβαβά. Σχολίαζε χυδαία την εμφάνισή μου ο Περρής»
Πρωινές εκπομπές

Καινούργιου: «Έχω δεχτεί το μεγαλύτερο bullying και το περνάμε αβαβά. Σχολίαζε χυδαία την εμφάνισή μου ο Περρής»

Καινούργιου: «Έχω δεχτεί το μεγαλύτερο bullying και το περνάμε αβαβά. Σχολίαζε χυδαία την εμφάνισή μου ο Περρής»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις επιθέσεις που έχει δεχτεί για την εξωτερική της εμφάνιση

Για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της μίλησε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέχεια που έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στο beef της με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα η Κατερίνα δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε στεναχωρήθει και η ίδια από τις αναφορές της Ζήνας στις πλαστικές της όπως ονομάτισε και ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο τη σχολίαζε χυδαία στο παρελθόν.

«Γενικότερα, θα μιλήσω τώρα για τον εαυτό μου και οφείλω να μιλήσω στη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι χυδαίο οποιοσδήποτε να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση έχω δεχθεί το μεγαλύτερο bullying. Το ξεχνάμε όμως αυτό, το περνάμε αβαβά.

Επίσης και οι άνθρωποι που θίγονται -και δεν το λέω για Ζήνα, γενικά το λέω- να σχολιάζουν τη δική τους εμφάνιση, καλό είναι να μην σχολιάζουν ούτε των άλλων την εμφάνιση. Ας μείνεις λοιπόν στο αν σ’ αρέσει ο άλλος στην παρουσίαση, αν σ’ αρέσει ο άλλος στο πως τα λέει, αν σ’ αρέσει ο άλλος στο πως τοποθετείται και όχι στην εξωτερική εμφάνιση. Ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του, ειδικά αν είσαι γυναίκα, μπορεί να θέλεις να αλλάξεις κάτι επάνω σου. Από εκεί και πέρα όμως, αν δεν θέλεις, μπορείς να μην τον παρακολουθείς αυτόν τον άνθρωπο. Κάνε ζάπινγκ. Είναι πολύ άκομψο γυναίκες ειδικά να σχολιάζουν άλλες γυναίκες με τέτοια υπονοούμενα για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις, τώρα, “τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα;” αλλά λέω ένα παράδειγμα. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση» είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε πάει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open και είχε πει για μένα -και για τον Νίκο Κοκλώνη- ότι “δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που έχει κάνει στο πρόσωπό της”. Και με είχε στεναχωρήσει αυτό. Αλλά δεν ξεχνάω ότι με είχε βοηθήσει τα πρώτα βήματά μου. Όλοι όμως κάνουν λάθη».