Καλομοίρα: «Τρελαίνομαι για τον άντρα μου. Είναι sexy»
Πρωινές εκπομπές

Καλομοίρα: «Τρελαίνομαι για τον άντρα μου. Είναι sexy»

Καλομοίρα: «Τρελαίνομαι για τον άντρα μου. Είναι sexy»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, είναι η Καλομοίρα, η οποία μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να οργανώνει καθημερινά τη ζωή της και να βάζει πρόγραμμα.

«Αν έχεις οργάνωση η μέρα κυλάει πιο εύκολα. Δεν ήμουν έτσι εξ’ αρχής, πήρε πολύ προσπάθεια. Θυμάμαι είχαμε πάει ταξίδι με τον Γιώργο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μου λέει θα φάμε το βράδυ, ανοίγω τη βαλίτσα και του λέω “δεν έχω παπούτσια που να πηγαίνουν με αυτό το φόρεμα”. Μου λέει “έφερες δύο βαλίτσες και δεν έχεις;”. Δεν είχα καθόλου οργάνωση στην αρχή»

«Έκανα πολύ προσπάθεια. Κατάλαβα ότι μόλις έβαλα πρόγραμμα η μέρα μου πήγαινε πολύ ωραία. Στο honeymoon είχαμε πολλούς τσακωμούς με τον Γιώργο, γιατί δεν ήξερα τίποτα, δεν είχα οργάνωση. Από εκείνη τη μέρα είπα πώς μπορώ να το φτιάξω να μην ξαναγίνει. Κάθε φορά που είναι να κάνω κάτι, βγάζω πρόγραμμα, τα γράφω. Μετά δεν σκέφτεσαι, ακολουθείς το πρόγραμμα».

«Μου αρέσει η παντρειά»

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από πολύ μικρά παιδιά. Νομίζω είμαστε μαζί 13 χρόνια. Βγήκαμε επίσημα το 2006. Μετά το 2010 παντρευτήκαμε στη Νέα Υόρκη. Είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι ο κολλητός μου, είναι η προστασία μου, μια ζεστή αγκαλιά. Τρελαίνομαι για τον άντρα μου. Όλοι έχουμε κάτι, δεν λέω ότι είναι τέλειος, ούτε εγώ είμαι. Μου αρέσει η παντρειά. Ότι είσαι με κάποιον και λες “ό,τι και να γίνει εμείς οι δύο θα τα βρούμε”»

«Στα ελαττώματά του είναι πως ό,τι είναι να πει θα το πει και δεν έχει τρόπους κάποιες φορές. Λέω “Παναγία μου αρχίσαμε πάλι”. Του λέω “πες αυτό που θες να πεις, αλλά λίγο πιο γλυκά”. Εγώ είμαι το αντίθετο. Λίγο τον έχω βοηθήσει σε αυτό και λίγο εκείνος να τα λέω πιο γρήγορα»

«Τον έχω βοηθήσει να είναι ήρεμος πιο πολύ. Εμένα με έχει βοηθήσει ότι νιώθω μια προστασία που αυτή δεν την είχα ποτέ. Ο άντρας μου είναι σταθερός, δεν κουνιέται, δεν τον παρασύρει κανείς κι αυτό μου αρέσει. Είναι sexy και μου δίνει δύναμη. Έχω κάποιον που δεν σκέφτομαι»

Διαβάστε ακόμα

I am a celebrity – Καλομοίρα: Φωτογραφήθηκε για το ριάλιτι