Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε στις δηλώσεις Κούγια – «Δεν θα κάνω τη χαζή. Είναι θλιβερό»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε στις δηλώσεις Κούγια – «Δεν θα κάνω τη χαζή. Είναι θλιβερό»

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε στις δηλώσεις Κούγια – «Δεν θα κάνω τη χαζή. Είναι θλιβερό»

Η παρουσιάστρια άκουσε τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου και αντέδρασε στα λεγόμενά του

Τον Στέφανο Κασσελάκη κλήθηκε να σχολιάσει ο Αλέξης Κούγιας από τη «Super Κατερίνα», ειδικά μετά τη δήλωσή το για τα Κατεχόμενα, ωστόσο τα όσα είπε δεν άρεσαν στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αντέδρασε στον «αέρα» της εκπομπής της.

«Έχει δημιουργήσει μια εικόνα παραπλάνησης στον κόσμο. Φτάνει η στιγμή που πρέπει να εμφανιστείς και να πεις πέντε σωστά πράγματα.  Ήταν πολύ μεγάλη προσβολή για την κοινωνία της δυτικής Αθήνας ότι το Αιγάλεω είναι υποβαθμισμένη περιοχή. Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο άσχετος και τόσο επικίνδυνος, που πραγματικά δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Νομίζω ότι οι μόνοι που τον αποδέχονται είναι οι όμοιοί του», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας και εξήγησε:

«Φανταστείτε τώρα μια κυβέρνηση με τον Κασσελάκη πρωθυπουργό, υπουργό Εθνικής Αμύνης τον Κοκλώνη, Πολιτισμού τον Λαζόπουλο, τον Καπουτζίδη στο Κοινωνικής Πρόνοιας, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης».

Για την πιθανότητα ο Στέφανος Κασσελάκης να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Έχω μιλήσει για τα νούμερα, αλλά στο τέλος η πραγματική ποιότητα αναδεικνύεται».

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τις παραπάνω δηλώσεις εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Άκρως ρατσιστικό και σεξιστικό. Γιατί είπε αυτούς και δεν είπε εμένα, ή τη Χρίσλα ή τη Μενεγάκη; Καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλει να πει. Είναι άκρως ρατσιστικό αυτό που υπονοεί. Είναι τραγικό και θλιβερό.  Μην κάνουμε τώρα τους χαζούς κι εμείς και οι τηλεθεατές, είναι τραγικό αυτό που κάνει ο κ. Κούγιας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ τη χαζή δεν την κάνω, ούτε με τους τηλεθεατές, ούτε με κανέναν. Έχει εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και κάποια από τα πρόσωπα αυτά, όπως είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχουν μιλήσει πάρα πολύ ανοιχτά και για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια για ότι κι αν μιλάει αναφέρεται σε αυτά τα πρόσωπα. Και δεν γέλασε και κανείς», πρόσθεσε.

 Διαβάστε ακόμα

Στέφανος Κασσελάκης: Δικαιολόγησε το ατόπημα με το «κρατίδιο στην Κύπρο» – «Ήμουν κουρασμένος»