Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αποφασίστηκε να είναι δύο φορές την εβδομάδα»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αποφασίστηκε να είναι δύο φορές την εβδομάδα»

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αποφασίστηκε να είναι δύο φορές την εβδομάδα»

Η παρουσιάστρια απάντησε για όλους και για όλα

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την παιδική και εφηβική της ηλικάς, τον αυθορμητισμό της, αλλά και το τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος πλέον δεν εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή της.

Παράλληλα απάντησε για τη Μαρία Μπακοδήμου, την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά και τον κολλητό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

«Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία»

«Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία με ψυχολογικά πολλά. Ήμουν σε ένα αυστηρό σπίτι, δεν μετανιώνω για τον τρόπο που μεγάλωσα. Δεν πίστευα ότι θα κάνω αυτό τώρα. Είχα μια μύτη τέτοια, τρίχες παντού, έκανα αποτρίχωση στα 20. Τότε ήθελαν οι γονείς μου να γίνω δικηγόρος κι έλεγα ναι θα κάνω αυτό που θέλουν οι γονείς μου. Όταν μπήκα πλέον στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είπα ότι μου αρέσει η τηλεόραση. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα εδώ και είμαι ευγνώμων. Ο πατέρας μου ήταν κάθετα αντίθετος, μου έλεγε θα σε πληρώνουμε μια ζωή. Τώρα βοηθάω εγώ πια. Το λέω και χαίρομαι, είμαι περήφανη. Μετά ήταν εκείνςο που μου είπε ότι δεν θέλω να κάθεσαι, πρέπει να δουλεύεις και πήρε τηλέφωνα», τόνισε και αναφέρθηκε στα όσα είχε πει για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έχουν περάσει 33 χρόνια από το ατύχημα του πατέρα μου. Για εμένα είναι πρότυπο. Όταν ήμουν 6 ετών του συνέβη ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έσπασε η σπονδυλική του στήλη. Δεν υπήρξε λεπτό που να μας άφησε, που να μην εργάζεται, που να μην είναι από πάνω μας. Με επηρέασε όλο αυτό, έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους κι έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα», ανέφερε για τον πατέρα της.

«Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με τα καλύτερα. Δεν μας έλειψε τίποτα. Όταν ξαφνικά ήρθε η κρίση και δυσκολεύτηκαν κι εγώ άρχισα να είμαι καλύτερα οικονομικά, δεν μπορούσα να μην τους βοηθήσω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου έχει κάνει κακό που είμαι αυθόρμητη»

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ο αυθορμητισμός της της έχει βγει πολλές φορές σε κακό.

«Αυτό που είμαι αυθόρμητη μου έχει κάνει και πολύ καλό και πολύ κακό. Μου έχει στοιχίσει και το έχω πληρώσει. Έχω κάνει λάθη αυτά τα 20 χρόνια. Γράφονται τόσα πολλά για εμένα που δεν δίνω σημασία πλέον. Γράφουν ότι είμαι γεροντοκόρη… Όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια. Μπορεί να έρθει από τον Θεό, μπορεί να μην έρθει. Δεν θα μου πει ο άλλος τι όνειρο θα έχω εγώ», τόνισε.

«Οι επιλογές μου σίγουρα δείχνουν ότι είναι λάθος ή μπορεί να μην ήταν η στιγμή, αλλά λέω δόξα τω Θεώ. Το πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πάρα πολύ καλό», δήλωσε.

Κεφάλαιο: Ανδρέας Μικρούτσικος

Για τις περιορισμένες πλέον εμφανίσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε:

«Η Barking αποφάσισε ότι θέλει να έρχεται ο Ανδρέας δύο φορές την εβδομάδα, γιατί παράλληλα ετοιμάζει και το νέο reality του OPEN, οπότε και οι χρόνοι δεν του βγαίνουν. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική, μου έχει κάνει τεράστιο καλό. Δίπλα του έχω μάθει να τοποθετούμαι και να μιλάω καλύτερα».

«Εκτιμώ πως ό,τι θέλει να πει, θα το πει εκείνη την ώρα. Ό,τι τον ενοχλήσει. Μετά τελείωσε», είπε.

Αναφορικά με την Μπέττυ Μαγγίρα: «Εγώ δεν έχω ασχοληθεί. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς έχει συμβεί. Μιλάμε και στο Instagram με τη Μαγγίρα. Δεν έχει γίνει κάτι. Είναι αυτά που γίνονται και μετά τα ξεχνάς».

«Με πείραξε που ο Νίκος Κοκλώνης κράτησε ισορροπία»

Για τη Μαρία Μπακοδήμουν και την αναφορά της στα οικονομικά της παρουσιάστριας, απάντησε: «Το πήρα αλλιώς αυτό που είπε. Λίγο με πείραξε, δεν μου αρέσει να ασχολούνται με τα οικονομικά του άλλου. Πού ξέρει τι παίρνω; Κουμάντα πρέπει να κάνουμε γιατί η δουλειά μας έχει ημερομηνία λήξης».

«Από τις γυναίκες παρουσιάστριες θεωρώ κορυφή τη Ναταλία Γερμανού και εσένα με το πώς διαχειρίζεσαι τα πράγματα. Είσαι η πιο άρτια παρουσιάστρια που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Από άντρες είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Είναι πάρα πολύ καλός, ειδικά όταν υπάρχει επικαιρότητα και κοινωνικά θέματα. Δεν μπορώ να συγκριθώ γιατί κάνω κάτι διαφορετικό. Έχει κι άλλη εμπειρία, είναι και μεγαλύτερός μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για το αν την πείραξε που ο Νίκος Κοκλώνης δεν πήρε δημόσια θέση για το θέμα Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Με πείραξε που κράτησε ισορροπία. Τα λέω όλα με τον Νίκο, είμαι πολύ ευγνώμων απέναντί του, αν δεν ήταν εκείνος δεν θα ήμουν εδώ. Περίμενα τη δημόσια στήριξή του. Για τους λόγους του θέλησε να κρατήσει αποστάσεις. Είχα την ανάγκη, γιατί νιώθω ότι είναι σαν τον αδερφό μου, ή τον γκόμενό μου. Νιώθω προστασία».

Για τον άνθρωπο που θα ήθελε να έχει στο πλευρό της: «Θέλω να συμβαδίζουμε και να νιώθω ότι έχω μια ασφάλεια. Όχι οικονομική. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ ανασφαλής».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά πρώτη φορά για Μπάρκα-Τσαγκρίδη – «Ήταν ανήθικο. Για εμένα είναι delete»