Καινούργιου για σχέση Ηλιάκη – Μουτσινά: «Δεν μιλάνε, τέλος!»
Πρωινές εκπομπές

Καινούργιου για σχέση Ηλιάκη – Μουτσινά: «Δεν μιλάνε, τέλος!»

Καινούργιου για σχέση Ηλιάκη – Μουτσινά: «Δεν μιλάνε, τέλος!»

Ο λόγος που η ίδια δεν πήγε στη βάπτιση

Τη βάπτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη παρουσίασε η εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου με την παρουσιάστρια να στέλνει ευχές στο ζευγάρι για την Κατερίνα της, εξηγώντας παράλληλα τον λόγο που δεν κατάφερε να δώσει το «παρών».

Η KatKen τόνισε ότι είχε κάποια θέματα και κάποια ραντεβού που δεν της επέτρεψαν να δώσει το «παρών», ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν ήταν καλεσμένος.

«Ήμουν καλεσμένη αλλά δυστυχώς τελειώσαμε αργά με κάποια θέματα εδώ και μετά είχα κάποια άλλα ραντεβού και δε μπόρεσα να παραβρεθώ, με συγχωρείτε. Η κόρη της είναι υπέροχη, η Κατερινούλα είναι φανταστική. Μοιάζει στον Στέλιο αλλά μου θύμιζε και τη Μαρία. Να τους ζήσει, γερή και καλότυχη», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί»

«Να πω ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε αλλά και να είχε καλεστεί περνάει λίγο δύσκολα με την υγεία του. Περαστικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό» ξεκαθάρισε.

«Όταν δεν μιλάνε δύο άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να τον καλέσεις στη βάφτιση ή σε ένα κοσμικό γεγονός. Δε μιλάνε, τέλος, γιατί να τον καλέσει; Και με εμάς είχε γίνει κάτι αλλά εγώ μετά μίλησα με τη Μαρία. Όταν έκανε παιδί, έστειλα και τα δώρα μου, επικοινωνήσαμε, την είδα κι έξω με τον άντρα της, είδα και το μωράκι τους, λύθηκε», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μία απορία. Βαφτίζει η Μαρία το παιδί. Ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο. Και βρίσκεται κάποιος να ρωτήσει: τον κύριο Μουτσινά τον καλέσατε; Δηλαδή σεβασμός στη βάφτιση, στην υγεία του άλλου και ρωτάς εσύ για να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι; Είναι ανεπίτρεπτο ρε παιδιά», αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να του απαντά:

«Και ξέρεις ότι ο Νίκος περνάει δύσκολα. Ούτε εγώ θα το ρωτούσα. Ξέρεις ότι είναι η βάφτιση, είναι η χαρά. Ωραία απάντησε όμως η Μαρία».