Κατερίνα Καινούργιου: Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τα σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τα σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Κατερίνα Καινούργιου: Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τα σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Ντροπή σε όλους πραγματικά»

Την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου έφεραν τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, η οποία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στο κέντρο του Συντάγματος, για την αλλαγή της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ανέλαβαν να παρουσιάσουν τη βραδιά και να μετρήσουν αντίστροφα, μαζί με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για να υποδεχτούν το 2024.

Η παρουσιάστρια μαζί της είχε και την κόρη της, τη μικρή Σοφία Γαλακτερού, η οποία μαζί με τον Χάρη Δούκα, ευχήθηκαν καλή χρονιά κι εκείνη το καταχάρηκε!

Ωστόσο, αρκετά sites, χωρίς να ψάξουν και να ρωτήσουν ποιο είναι το κοριτσάκι πάνω στη σκηνή, έσπευσαν λανθασμένα να γράψουν ότι πρόκειται για ένα προσφυγόπουλο και συγκεκριμένα ένα κορίτσι από την Παλαιστίνη, καθώς στον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία, σηκώθηκαν πολλές Παλαιστινιακές σημαίες.

Εκτός όμως από το λάθος αυτό, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά, γράφοντας ότι στη θέση της θα έπρεπε να είναι κάποιο παιδί από την Ελλάδα.

«Ντροπή σε όλους»

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε στον «αέρα» της εκπομπής της και μάλιστα έντονα.

«Δεν έχω δει πιο ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, που εμφανίστηκε στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων στην αλλαγή χρονιάς στο Σύνταγμα. Ντροπή σε όλους πραγματικά. Είδα μια φανταστική εικόνα, ένα πολύ χαρούμενο κοριτσάκι, επέλεξε η Νάνσυ να πάρει την κορούλα της μαζί. Και εγώ θα το έκανα, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να έχω παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτό το χαρούμενο κοριτσάκι και πάνε και γράφουν αρνητικά σχόλια;».

Διαβάστε ακόμα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκτός εαυτού με το κατάστημα στην Κηφισιά που απέλυσε υπάλληλο για τα κοτσιδάκια της