Κατερίνα Καινούργιου: Ο ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο θέλει να συζήσει με κάποιον
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Ο ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο θέλει να συζήσει με κάποιον

Κατερίνα Καινούργιου: Ο ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο θέλει να συζήσει με κάποιον

Η επική ατάκα της παρουσιάστριας για τον γάμο

Συζήτηση για το I’m a celebrity get me out of here και τις αηδιαστικές του δοκιμασίες έκαναν στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεχε ούτε στη σκέψη ότι θα την ακουμπήσει έστω μία κατσαρίδα.

Η KatKen ανατρίχιαζε στην ιδέα της κατσαρίδας έστω και γύρω της και όπως είπε, ένας από τους λόγους που θα ήθελε να συζεί με έναν άνδρα, είναι για να νιώθει ασφάλεια σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Να πω κάτι για τις κατσαρίδες; Ένας λόγος που θέλω να συζήσω, δεν με ενδιαφέρει να παντρευτώ πια, το έχω εγκαταλείψει το όνειρο, είναι γιατί νιώθω ανασφάλεια όταν είμαι μόνη μου. Μια φορά στο σπίτι μου στο κέντρο, πέρσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία τελικά είχε μπει από το πλυντήριο, πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου. Κλέφτης να έμπαινε, πιο χαλαρά θα το έπαιρνα. Είχε και φτερά!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σε ποια γνωστή influencer έγινε πρόταση

Η εκπομπή Super Κατερίνα συνάντησε στο αεροδρόμιο τη Super Kiki η οποία αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση από το I’m a celebrity get me out of here, με 6,500 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο η ίδια δεν δέχτηκε.

«Μου έκαναν  πρόταση από αυτή την αηδία για 6.500 ευρώ την εβδομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκουνηθώ εγώ από το σπίτι μου και να τρώω κατσαρίδες και να ξεφτιλιστώ για 6.500 την εβδομάδα. Είναι ντροπή αυτά. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση καθόλου, πρέπει να είσαι άνιωθος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα

Κώστας Φαλελάκης: Ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα