Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter»

Οι αιχμές για την ίδια και η απάντηση που έδωσε on air

Με αφορμή το ειρωνικό σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για τη Ναταλία Γερμανού η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα καθώς και στα μηνύματα μίσους που δέχτηκε στο διαδίκτυο.

«Ναταλία Γερμανού… έφυγε εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής της, έγινε κάτι σοβαρό. Τι είναι αυτό; Καινούργιο trend; Διάβασα ότι και κάποια άλλη σηκώθηκε και έφυγε εν ώρα εκπομπής» ήταν η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πριν από λίγες ημέρες αναγκάστηκε και αυτή να αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή ύστερα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε θέλησε να απαντήσει μέσα από το βήμα της εκπομπής της.

«Στο “για κάποια άλλη” εννοεί ξεκάθαρα εμένα. Τώρα τι να σχολιάσω; Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη ότι θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από την εκπομπή, οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι. Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε έναν κολικό στο έντερο ή στη χολή».

«Δεν μπορούσα να σταθώ στον αέρα και να με βλέπουν οι τηλεθεατές έτσι. Ενημέρωσα και για είμαι σίγουρη ότι είναι όλα καλά έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο».

«Τι να συζητήσουμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter; Και κάτι να συμβεί, υπάρχουν και οι συνεργάτες. Η εκπομπή είναι του σταθμού, δεν είναι δικιά μου ή δικιά σου».

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου για τα επικριτικά σχόλια για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Θα τρώω όπου θέλω!»