Κατερίνα Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό. Έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό. Έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Στα 6 μου, ο μπαμπάς μου έπαθε αυτοκινητιστικό. Έσπασε τη σπονδυλική του στήλη»

Όσα είπε για το σοβαρό τροχαίο του πατέρα της

Για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε ο πατέρας της και τον κρατά από τότε στο αναπηρικό αμαξίδιο.

«Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία με ψυχολογικά πολλά. Ήμουν σε ένα αυστηρό σπίτι, δεν μετανιώνω για τον τρόπο που μεγάλωσα. Δεν πίστευα ότι θα κάνω αυτό τώρα. Είχα μια μύτη τέτοια, τρίχες παντού, έκανα αποτρίχωση στα 20. Τότε ήθελαν οι γονείς μου να γίνω δικηγόρος κι έλεγα ναι θα κάνω αυτό που θέλουν οι γονείς μου. Όταν μπήκα πλέον στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είπα ότι μου αρέσει η τηλεόραση. Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα εδώ και είμαι ευγνώμων. Ο πατέρας μου ήταν κάθετα αντίθετος, μου έλεγε θα σε πληρώνουμε μια ζωή. Τώρα βοηθάω εγώ πια. Το λέω και χαίρομαι, είμαι περήφανη. Μετά ήταν εκείνςο που μου είπε ότι δεν θέλω να κάθεσαι, πρέπει να δουλεύεις και πήρε τηλέφωνα», τόνισε και αναφέρθηκε στα όσα είχε πει για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Έχουν περάσει 33 χρόνια από το ατύχημα του πατέρα μου. Για εμένα είναι πρότυπο. Όταν ήμουν 6 ετών του συνέβη ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό. Έσπασε η σπονδυλική του στήλη. Δεν υπήρξε λεπτό που να μας άφησε, που να μην εργάζεται, που να μην είναι από πάνω μας. Με επηρέασε όλο αυτό, έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους κι έχω ιδιαίτερη ευαισθησία με τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα», ανέφερε για τον πατέρα της.

«Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με τα καλύτερα. Δεν μας έλειψε τίποτα. Όταν ξαφνικά ήρθε η κρίση και δυσκολεύτηκαν κι εγώ άρχισα να είμαι καλύτερα οικονομικά, δεν μπορούσα να μην τους βοηθήσω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αποφασίστηκε να είναι δύο φορές την εβδομάδα»