Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μία φιλική σχέση για να κερδίσω κάτι. Μόνο σαν σκέψη μου φέρνει εμετό»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μία φιλική σχέση για να κερδίσω κάτι. Μόνο σαν σκέψη μου φέρνει εμετό»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μία φιλική σχέση για να κερδίσω κάτι. Μόνο σαν σκέψη μου φέρνει εμετό»

Όσα είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», στην ΕΡΤ στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είμαι πολύ περήφανη. Είμαστε πολύ ωραία ομάδα. Θα κλάψουμε πολύ τώρα που τελειώνει στον τρίτο και τελευταίο κύκλο», είπε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τις πιο έντονες αναμνήσεις της  από τη δεκαετία του ’80.

«Θυμάμαι ότι η μαμά μου με έπαιρνε στις πορείες γιατί ήταν συνδικαλίστρια. Ήμουν 2 χρονών, έχω μια πολύ θολή ανάμνηση, που είμαι εξώφυλλο στα ΝΕΑ με τίτλο “Πόσο θα ζήσω ακόμη;” που ήταν για το νέφος».

«Τηλεοπτικά ξεχωρίζω τη Μαίρη. Την έχω αγαπήσει πάρα πολύ τη Μαιρούλα, δεν έχει τύχει να κάνω τον ίδιο ρόλο τρεις σεζόν, την έχω καταπιεί, σαν να είναι κομμάτι του εαυτού μου» είπε για τον ρόλο της Μαίρης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό».

«Έχω μία τάση να σωματοποιώ τα ζητήματά μου τα ψυχολογικά. Με αυτή την αφορμή εκτοξεύτηκαν στα κόκκινα. Πιέστηκα αδιανόητα. Με τον ρόλο της Αλίκης πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να προσελκύουν τα πράγματα με άλλο τρόπο πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος», δήλωσε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο.

«Τα πάντα θυμάμαι από τον Θανάση Βέγγο. Τον αγαπώ πολύ, είναι πολύ μέσα στην καρδιά μου. Κάναμε ένα γύρισμα με τον Θανάση Βέγγο και εγώ σαν Αλίκη έκανα μία παράσταση. Είχε ανέβει πάνω στη σκηνή να τον χαιρετήσουμε, σαν τον θυρωρό του Εθνικού που θα έφευγε, ήταν το τελευταίο του γύρισμα».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε πως έχει πει πολλά “όχι/’ στην καριέρα της και νιώθει πολύ τυχερή γι’ αυτό.

«Έχω πει πολλά όχι και είμαι πολύ τυχερή που μπόρεσα και γιατί είχα κάπου να πω ναι. Σε πολλές φάσεις της ζωής μου αναρωτήθηκα πώς έχω κάνει τόσα πολλά πράγμα ενώ δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν, δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες πέρα από τις σχέσεις της δουλειάς. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος, να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι. Μόνο σαν σκέψη μου φέρνει εμετό».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συμπρωταγωνίστριά της, Τζένη Θεωνά, την οποία χαρακτήρισε καταπληκτική ως παρουσιάστρια και μεγάλο αστέρι.

«Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με το χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου».

Όπως είπε η ίδια, το ζητούμενο για εκείνη είναι να είναι ο εαυτός της, καθώς δεν μπορεί να προσποιηθεί πως είναι κάτι διαφορετικό.

«Με απασχολεί το κομμάτι της εμφάνισης, αλλά όχι πολύ. Θέλω να είμαι αρεστή, να είμαι ωραία. Ποιος δεν θέλει;. Δεν χρειάζονται υπερβολές, όλα αυτά τα πράγματα που παραμορφώνουν. Είμαι υπέρ του ο καθένας να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Βίωσα τον ρατσισμό της ομορφιάς, αλλά δεν πειράζει, ήρθαν άλλα», είπε.