Κλαυδιανός: «Ο Μπέος είναι σίχαμα» – Κωνσταντοπούλου: «Κάνει τραμπούκικες εφορμήσεις σε χωριά»
Πρωινές εκπομπές

Κλαυδιανός: «Ο Μπέος είναι σίχαμα» – Κωνσταντοπούλου: «Κάνει τραμπούκικες εφορμήσεις σε χωριά»

Κλαυδιανός: «Ο Μπέος είναι σίχαμα» – Κωνσταντοπούλου: «Κάνει τραμπούκικες εφορμήσεις σε χωριά»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Βόλου και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησαν για το πραγματικό πρόσωπο του δημάρχου Βόλου

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου φιλοξένησε στο πλατό της η Κατερίνα Καινούργιου για να μιλήσει για τον Αχιλλέα Μπέο με τον οποίο έχει ανοιχτή δικαστική διαμάχη στον Βόλο.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει αναλάβει και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη κατά Μπέου όπως και του χωριού Σταγιάτες που υπερασπίζονται το νερό τους.

«Ο Μπέος προσπάθησε να στερήσει το νερό από το χωριό και απέναντι σε όλες τις συκοφαντίες κάναμε μήνυση και με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και 1η Νοεμβρίου ο κύριος Μπέος είναι κατηγορούμενος. Δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί γιατί όποτε με βλέπει στα δικαστήρια φεύγει τρέχοντας».

«Είναι πλάνη ότι ο Μπέος κάνει έργα στον Βόλο. Έχουμε ζητήσει αποτίμηση» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Θα σας μιλήσω πολύ καθαρά, μετά από 2 τετραετίες Μπέου, μετά από προπηλακισμούς σε γυναίκες συμβούλους και πολίτες, τις τραμπούκικες εφορμήσεις σε χωριά. Οι πολίτες δεν είχαν επιλογές και το να βγαίνει αυτός ο τύπος τρίτη φορά είναι θέμα. Επειδή μάχομαι κατά του Μπέου χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριζε, η ΕΡΤ έκανε αφιερώματα στον δήμο, τον στήριξαν με χέρια και με πόδια ας μην μας φαίνονται όλα ουρανοκατέβατα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κόσμος είναι αποκαρδιωμένος. Ο Βόλος είχε γύρω στο 50% αποχή» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Βόλου Φοίβος Κλαυδιανός ήταν ακόμα πιο καταπέλτης στον λόγο του για τον δήμαρχο της πόλης και τα όσα είπε για την Έλενα Ακρίτα.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του κυρίου Μπέου. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο για την κοινωνία να αναβαθμίζεται σε κεντρικό πρόσωπο ο κ. Μπέος. Ένα σίχαμα είναι. Εκφράζει τη λουμπενοποίηση της κοινωνίας. Είχε απέναντί του πολύ καλό ψηφοδέλτιο απέναντί του αλλά δεν τα κατάφεραν. Δυστυχώς εκφράζονται κάποιοι πολίτες από έναν άνθρωπο με πολύ χαμηλή ποιότητα λόγου με εκφράσεις που προσβάλλουν και εμάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί το 2023 πρέπει να καταπιέζει ένα μέρος της κοινωνίας ένα άλλο. Τσάμπα μάγκας είναι, αν πάει να τα πει στο Γκάζι δεν θα τολμήσει… Διαρκώς κυκλοφορεί με φουσκωτούς, το Σάββατο του έγινε νέα μήνυση από δημοτικό σύμβουλο για απειλές. Τα κάνει αυτά ως κράτος εν κράτει σε μια κοινωνία που ελέγχει, αν τα κάνει αλλού δεν θα του περάσει» ανέφερε.

«Ο Μπέος είχε κυνηγήσει το χωριό, τους είχε απειλήσει και φορολογικά και είδα ανθρώπους παγωμένους. Τους είπα να κάνουν μήνυση.
Τους έκλεισε την πρόσβαση στο νερό της πηγής του χωριού τους εν μέσω κορονοϊού και μετά τους κατηγορούσε ότι είναι βρωμιάρηδες» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα η κυρία Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι έχει «επιβάλλει τον φόβο και τον τρόμο στην πόλη του, ασκεί πρακτικές τραμπούκικες, κάποιες τις είδατε».