Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (πρώην σύζυγος Μπισμπίκη): «Άστους να λένε ότι θέλουν»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (πρώην σύζυγος Μπισμπίκη): «Άστους να λένε ότι θέλουν»

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη (πρώην σύζυγος Μπισμπίκη): «Άστους να λένε ότι θέλουν»

Η πρώτη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη - Τι είπε για τον γιο της και την προσωπική της ζωή

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτσ, η πρώην σύζυγός του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Η ίδια αναφέρθηκε στον 10 ετών γιο τους, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Για πολλά χρόνια εργαζόμουν σε μεγάλες εταιρείες, πάντα όμως μέσα μου, επειδή ένιωθα πάρα πολύ περιορισμένη, αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Κατά καιρούς έλεγα στους συναδέλφους μου ότι εγώ δεν είμαι για μάντρωμα, είμαι για αμόλυμα. Πριν δέκα χρόνια είχα εγκαταλείψει αυτή την ιδέα γιατί απέκτησα ένα αγοράκι, το οποίο τώρα είναι 10 ετών. Έπρεπε να αφοσιοθώ στο μεγάλωμά του. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης», δήλωσε αρχικά.

Στο μαγαζί της υπάρχει μία γυναικεία, μία αντρική και μία non binary τουαλέτα.

«Θέλω όσοι έρχονται εδώ να νιώθουν άνετα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία. Οι περισσότεροι φίλοι μου τη χρησιμοποιούν κιόλας. Μου αρέσει πάρα πολύ η διαφορετικότητα και την υποστηρίζω κι έτσι μεγαλώνω και το παιδί μου», ξεκαθάρισε.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, αλλά και για όλα όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια.

«Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική για τον γιο μου. Είναι η λατρεία μου, περιμένω να μεγαλώσει και να γίνουμε κολλητοί φίλοι. Έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Πρέπει να υπάρχει απόσταση ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Δεν το λέω αυστηρά, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι σωστό για το μεγάλωμα του παιδιού. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί«, δήλωσε.

«Δεν θέλω να είμαι αρεστή στα social media, γνήσια θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λογοκρίνω κανέναν, γι αυτό και αφήνω όλα τα σχόλια ανοιχτά. Καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια και τις πράξεις του.

Δεν βλέπω τι γράφεται για μένα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άστους να λένε ότι θέλουν, εγώ να είμαι καλά και το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου», κατέληξε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

 Διαβάστε ακόμα

Μαρία Μπακοδήμου: Της έστειλε λουλούδια ο Νίκος Αλιάγας στην πρεμιέρα