Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Στο Εφετείο η υπόθεσή - Τι ζητά ο οδηγός που τον παρέσυρε;

Στο Εφετείο θα εκδικαστεί την Παρασκευή 22/09 η υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή, Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του όταν ενεπλάκη σε σύγκρουση με τη μηχανή του, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως αναφέρει η αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε να «καρφωθεί» στο όχημα.

Ο ίδιος έδωσε σκληρή μάχη στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Την Παρασκευή η υπόθεση θα βρεθεί στο Εφετείο, αυτή τη φορά από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου.

Η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου, από τη «Super Κατερίνα», βρέθηκε έξω από το Μικτό Ορκωτό και μετέφερε ότι ο κατηγορούμενος ζητά να μειωθεί η ποινή του και να αθωωθεί.

Η κατάσταση της υγείας του

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο κ. Τάτσης μίλησε στην κάμερα και εξήγησε τι θα συμβεί κατά την αυριανή ημέρα, αλλά και την κατάσταση της υγείας του πελάτη του.

«Ο κατηγορούμενος έχει στόχο την αθώωσή του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η πλευρά μας πέτυχε αύξηση του ποσού της αποζημίωσης. Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρυμένη. Έχουμε μία πρόοδο, αλλά η πρόοδος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή, γιατί πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το αν έχει θυμό ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης απέναντι στον οδηγό, ο κ. Τάτσης τόνισε ότι δεν έχει θυμό, αλλά θα περίμενε μια συγγνώμη την οποία δεν έχει λάβει ποτέ.

Διαβάστε ακόμα

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πρωινό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ