Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Νιώθω ότι το ευτελίζει, σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

Οι αντιρρήσεις του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις του ηθοποιού

Το δικό του σχόλιο για τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα στο περιοδικό Antivirus όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με άνδρες στο παρελθόν έκανε ο Κώστας Τσουρός μέσα από τον αέρα του «Mega Καλημέρα».

Ενδεικτικά ο ηθοποιός ανέφερε στη συνέντευξή του: «Είχα πολλά άτομα στην παρέα μου που είναι γκέι. Στο λέω γιατί σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου και όχι με αγνώστους. Καλοί φίλοι, με τους οποίους αισθανόμουν μια ασφάλεια. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φλερτάρω με ένα αγόρι. Δεν βλέπω, δηλαδή, ένα αγόρι σε ένα μπαρ και θέλω να το φλερτάρω. Ήταν κάτι κυρίως σεξουαλικό, το οποίο ήθελα και να το ερευνήσω για να μην υπάρχει καμία σκιά. Γενικώς, δεν θέλω να υπάρχουν σκιερά πράγματα στο μυαλό μου και στη ζωή μου. Προτιμώ να τα έχω εξερευνήσει».

Ο Κώστας Τσουρός εξήγησε γιατί διαφωνεί με τα όσα είπε ο Ορέστης Τζιόβας στην πρωινή εκπομπή του Mega:

«Αυτή τη φορά μάς λέει περισσότερες λεπτομέρειες. Την προηγούμενη φορά που είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, είχα πει ότι πάρα πολύ καλά έκανε και “μπράβο” του και τι ωραία που τα λέει. Εδώ όμως, όπως τα περιγράφει, εμένα κάπως μου κάνει. Μπράβο του που έχει κι αυτές τις εμπειρίες και που λέει για έρευνα.

Αλλά αυτό το “είχα πολλούς φίλους gay και πήγαινα μόνο με τους φίλους μου” μου κάνει λίγο σαν να το ευτελίζει το πράγμα. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ κιόλας, αλλά είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του. Δηλαδή, εμένα αυτό μου φάνηκε. Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι προσπαθεί να κερδίσει την εμπειρία επειδή είχε φίλους gay. Αυτό καταλαβαίνω εγώ… Εδώ δεν λέμε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ομοφυλόφιλος και λέει ότι πηγαίνω με φίλους μου μόνο για να έχω ασφάλεια. Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που λέει ότι είναι straight αλλά λέει ήθελα να το δοκιμάσω και το δοκίμασα μόνο με φίλους, επειδή είχα gay φίλους. Εμένα, ο λόγος για τον οποίο λέει ότι προχώρησε σε αυτή την εξερεύνηση του εαυτού του, κάπως μού χτυπάει».