Κώστας Χαρδαβέλλας: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Νίκο Φλωρινιώτη στο νοσοκομείο

Ο δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους που τον επισκέφτηκαν όταν έμαθε ότι νοσηλεύεται

Από τους τελευταίους ανθρώπους που είδε τον Νίκο Φλωρινιώτη, πριν από τον χαμό του, ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος όταν έμαθε για τη σκληρή μάχη που δίνει, τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο για να τον στηρίξει και να του δώσει δύναμη.

Μάλιστα, ο Νίκος Φλωρινιώτης τότε, είχε κάνει μια δημοσίευση στο Instagram, ευχαριστώντας τον δημοσιογράφο για την επίσκεψή του, αλλά και για το βιβλίο που του χάρισε, με την υπογραφή του.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην τελευταία του συνάντηση με τον 39χρονο τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Νίκος Φλωρινιώτης: Η τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σκηνή του J2US

«Ρε φίλε, μη φοβάσαι…»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκάλυψε τι είπε με τον Νίκο Φλωρινιώτη στην επίσκεψη που του έκανε στο νοσοκομείο.

«Πήγα για να του δώσω κουράγιο. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ένα πολύ παρεξηγήμένο άτομα. Όταν λοιπόν πέθανε, έμαθα για τον γιο του τον Νίκο. Ένιωσα μια παρόρμηση εσωτερική να πάω να του πω “ρε φίλε μη φοβάσαι, θα το κερδίσεις το στοίχημα”, γιατί κι εγώ πέρασα χειρότερα από εσένα κάποια στιγμή και του πήγα και το βιβλίο μου, με μία αφιέρωση. Πιστεύω ότι του έκανε καλό.

Εμείς που έχουμε περάσει από τον καρκίνο και πρέπει να τη λέμε αυτή τη λέξη, εφόσον γλιτώσαμε, πρέπει να λέμε στους άλλους να μη φοβούνται, να παλέψουν και να τους δίνουμε κουράγιο και ελπίδα. Αυτό έκανα με τον Νίκο», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Φλωρινιώτης: Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που ετοίμαζε – Σπάραξαν οι δικοί του άνθρωποι