Κούλλης Νικολάου: «Η “Γη της ελιάς” θα πάει και τέταρτη σεζόν. Είναι σίγουρο αυτό»
Πρωινές εκπομπές

Κούλλης Νικολάου: «Η “Γη της ελιάς” θα πάει και τέταρτη σεζόν. Είναι σίγουρο αυτό»

Κούλλης Νικολάου: «Η “Γη της ελιάς” θα πάει και τέταρτη σεζόν. Είναι σίγουρο αυτό»

Το spoiler που έδωσε για την επιτυχημένη σειρά και το Famagusta

Ο Κούλης Νικολάου μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Famagusta, ενώ έδωσε spoiler για τη Γη της Ελιάς.

«Ξοδέψαμε τα πάντα (σ.σ. για το Famagusta) και δεν εννοώ μόνο λεφτά. Όλη μας την ενέργεια, όλο μας το είναι, ξεκινώντας από ένα ισχυρό σενάριο που έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου (…) με ιστορίες που αφορούν τη θεματολογία της Κύπρου και κυρίως ιστορίες αγνοουμένων. Είναι ένα σενάριο που είναι εμπνευσμένο από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο που φέτος κλείνει δυστυχώς 50 χρόνια κατοχής».

Το spoiler

Σχετικά με τη «Γη της Ελιάς», ο παραγωγός και ηθοποιός της σειράς δίνει ένα spoiler για τον «Δημοσθένη» που θα φέρει ανατροπή.

«Η Ξένια θα γεννήσει και τα σχέδια του Δημοσθένη θα ανατραπούν. Έχουμε να τραβήξουμε πολλά, δεν θα του βγουν τα πράγματα όπως θα ήθελε».

«Η “Ελιά” μας διανύει την τρίτη της σεζόν, θα είμαστε και τέταρτη σεζόν είμαστε σίγουροι για αυτό. Η Βάνα έχει έναν μαγικό τρόπο να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα αποτέλεσμα και μετά μια ανατροπή να τα αλλάζει όλα», συμπληρώνει.

«Γεννήθηκα γυμνός και έτσι θέλω να πεθάνω»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά και για τη ζωή του.

«Ως παράγωγος έχω αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες λόγω της κρίσης κι έχω περάσει δίπλα από τη φυλακή. Γεννήθηκα μέσα στα βουνά και τις αλάνες κι εκεί θέλω να “φύγω”. Γεννήθηκα γυμνός και έτσι θέλω να πεθάνω. Όσα κι αν αποκτήσω δεν τα θεωρώ δικά μου.

Δεν προσπαθώ να κάνω τα παιδιά μου, αντίγραφό μου, έχω τον εγωισμό, αλλά είναι άλλοι άνθρωποι. Όπως έμενα δε με έφτιαξε κανένας και είμαι δημιούργημά μου, έτσι θέλω και για τα παιδιά μου. Δεν είχα την πίστη των γονιών μου σε έμενα, προσπαθούσαν να με αποτρέψουν αντί να με ενθαρρύνουν».

Όσο για τη σχέση με τη σύζυγό του, απάντησε: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί και για έμενα είναι λίγα, νιώθω ότι την γνώρισα εχθές. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου δια βίου, θέλω να πεθάνω μαζί της».

Διαβάστε ακόμα

Κούλλης Νικολάου: Η φωτογραφία με τη γυναίκα του θα σε κάνει να «λιώσεις»