Ξέσπασε ο Μικρούτσικος: «Η Παλαιτσάκη έβγαλε την Ερασμία με ψυχολογικά προβλήματα»
Πρωινές εκπομπές

Ξέσπασε ο Μικρούτσικος: «Η Παλαιτσάκη έβγαλε την Ερασμία με ψυχολογικά προβλήματα»

Ξέσπασε ο Μικρούτσικος: «Η Παλαιτσάκη έβγαλε την Ερασμία με ψυχολογικά προβλήματα»

Η τοποθέτησή του για τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

Μεγάλο θέμα συζήτησης έγινε η συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου στην εκπομπή, Καλύτερα αργά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει η θέση.

Η συνέντευξή της σχολιάστηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις, με την Ερασμία Μάνου να απαντά σε ένα μακροσκελές κείμενο.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, και εξήγησε τι ήθελε να πει με τα λεγόμενά της αλλά και την ενόχλησή της για την έκταση που πήρε.

«Κάποια θέματα που θέλουν να κριτικάρουν πολύ light και να μην ακούς τι θέλει να πει ο άλλος. Μάνα πρέπει να είσαι μέχρι ενός ορίου. Μάνα είναι να θέλει να δει το παιδί της ευτυχισμένο όπως θέλει αυτό. Και στέκεται δίπλα του στα δύσκολα και το υπερασπίζεται όπως το έκανα εγώ με την κόρη μου. Η κόρη μου βγήκε μόνη της αυθόρμητα χωρίς να το γνωρίζω. Και πολύ θυμωμένο και αυτή την αντιμετώπιση δεν μπορώ να το καταλάβω. Οι άντρες το κατάλαβαν και έπεσαν και οι τρεις πάνω και είχαν μια κουμπαροσυζήτηση. Ντάξει θέλουν να κάνουν θέματα! Αυτό το κατηναριό με ενόχλησε. Και οι τρεις άρχισαν να κλαίνε για το παιδί μου. Τι δράμα; Τι ταινία παλαιάς κοπής ήταν αυτό; Απίστευτο! Δεν ανησυχώ αν το παιδί μου κάνει λάθος, πρέπει να κάνει λάθη, να ζήσει. Αν ανησυχώ να μην κάνει λάθη θα είναι μέσα στη γυάλα και θα φτάσει 80 χρονών και θα έχει απωθημένα».

«Η Σοφία είχε τρεις δηλώσεις, την αρχική της, την απάντησή της και αυτή. Η τελευταία της ενότητα ήταν καταπληκτική για το θέμα του Δημάκη. Το δεύτερο ήταν που εξηγεί τι ήθελε να πει. Το πρώτο είναι αδόκιμο και ατυχές για τηλεοπτική χρήση. Αφήνει πατήματα. Προφανώς είναι μάνα όχι γιατί έζησα δύο χρόνια με την Ερασμία και την έζησα σαν μάνα. Δεν είναι μάνα ευνούχα, αυτό πήγε να χτυπήσει. Το μοντέλο της μάνας που δεν πέτυχε κάποια πράγματα, πρέπει να τα πετύχει, να γίνει παιδί δοκιμαστικού σωλήνα. Ήταν αδόκιμες οι εκφράσεις περί ζώων αλλά ήθελε να πει ότι δεν ήθελε να γίνει μάνα καθ΄υπόδειξην και καθ’ ομοίωση. Η Μελέτη το αντιμετώπισε μια χαρά. Η Παλαιτσάκη έβγαλε ψυχολογικό πρόβλημα στην Ερασμία».

Διαβάστε επίσης

Η μπηχτή της Κατερίνας Καινούργιου: «Μαθαίνω ότι καλεσμένοι λένε ότι περνάνε άσχημα εδώ»