Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση»

Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση»

Ο γνωστός επιχειρηματίας μόδας μίλησε για τις φυλακές και τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση, αυτή τη φορά ως ηθοποιός, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νεά σειρά της ΕΡΤ, «Τα σύρματα», αλλά και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της μόδας, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στο «MEGA Καλημέρα».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μόδας μίλησε για τη φυλακή και στη συνέχεια σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Αυτές οι φυλακές τελικά πρέπει να μου δώσουν κάποιο επίδομα, κάποια σύνταξη. Και στην κανονική δούλευα και τώρα δουλεύω. Η φυλακή μου άφησε μία πικρία γιατί τότε και τώρα δεν μεταχειρίζονται καλά τους κρατουμένους», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τα πρόσωπα της showbiz και για την μη συμμετοχή του στο My Style Rocks, ανέφερε πως, «η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση με αυτήν την ποιότητα που διέπει την τηλεόραση. . Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα έντομο που πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι. Εμένα άρχισε να με ενοχλεί αυτό το πράγμα. Τη μία μέρα να πηγαίνεις για ένα love story σε ένα νησί, με ένα ντύσιμο που λέει ότι είσαι icon και μετά φεύγει και πάει να κρίνει άλλη κατηγορία ανθρώπων.

Έχω κάνει δοκιμαστικό για το Shopping Star. Είχα πει για κάποια στάνταρ, όχι να πάω να κρίνω μια κυρία που γουστάρει το τούλι από μια λαμπάδα βαπτισίων, να την κάνει κουάφ στο κεφάλι.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θα χρειαστεί μεταφραστή για να καταλάβεις τι λέει. Δεν μου άρεσαν τα ωράρια που μου είπαν και το πως θα χρησιμοποιηθώ στο My Style Rocks».

«Δεν θα έπρεπε να δεχθεί ο Στέλιος Κουδουνάρης να πάει στο παιχνίδι. Δεν είναι η σωστή του θέση εκεί, όχι τώρα, ούτε και πέρσι. Η Βίκυ Καγιά είναι ένα εμπορικό κομμάτι. Αυτό μου τη σπάει»

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για το πώς διατηρείται σε φόρμα.

«Έχω ένα σώμα που το γυμνάζω. Η γύμνια είναι σύνδρομο της εποχής», υπογράμμισε.

«Για να καλύψει τα οπίσθια του πρέπει να βάλει όλο τον ουρανό. Κάτι ετοιμάζει η ΕΡΤ μελλοντικά για έμενα», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα

Λάκης Γαβαλάς: Τα ξεκαρδιστικά παρασκήνια από τη σειρά «Τα σύρματα»