Λάκης Γαβαλάς: Τα ξεκαρδιστικά παρασκήνια από τη σειρά «Τα σύρματα»
Πρωινές εκπομπές

Λάκης Γαβαλάς: Τα ξεκαρδιστικά παρασκήνια από τη σειρά «Τα σύρματα»

Λάκης Γαβαλάς: Τα ξεκαρδιστικά παρασκήνια από τη σειρά «Τα σύρματα»

Ο επιχειρηματίας στη μόδα υποδύεται τον φυλακισμένο και μοιράζει γέλιο ήδη από τα backstage!

Τον κρατούμενο στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Τα σύρματα», υποδύεται ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις δέκα» και μίλησε για τον ρόλο του.

Μάλιστα, η εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης παρουσίασε σκηνές από τα παρασκήνια της σειράς, με τον Λάκη Γαβαλά να είναι ξεκαρδιστικός στις πρόβες.

«Ευχαριστώ που με καλέσατε ξανά στην εκπομπή, αν και είστε υποχρεωμένοι γιατί κατά κάποιον τρόπο ανήκω στην ΕΡΤ λόγω του σίριαλ. Αστειεύομαι φυσικά.  Είναι μερικές εκπομπές που έχουν κομπλάρει και δεν μπορούν να με καλέσουν γιατί φοβούνται το text, δηλαδή τι θα πούμε, πώς θα μιλήσουμε; Έχει υπάρξει, βέβαια έχει λυθεί το θέμα», εξήγησε.

Για τα «Σύρματα»: «Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να έχω έναν τέτοιο σκηνοθέτη, ένα τέτοιο team, να με δεχτούν και να είμαι στα γυρίσματα. Με πήρε μία βοηθός του σκηνοθέτη και μου λέει “θα ήθελες να το συζητήσουμε; “. Λέω “παιδιά είστε τρελοί;”. Περίμενα ότι το θέμα φυλακής, λόγω του ότι είμαι φυλακισμένος μια ζωή από την πειθαρχία μου, είπα οκ γιατί να μην το δοκιμάσω».

«Είναι πληγή, η πικρία τελείωσε, αλλά είναι και πείσμα από την άλλη. Οι τρεις πρώτοι μήνες στη φυλακή ήταν σκληροί, γιατί ταπεινώνεσαι, λες “τι στο δ@@λο έχω κάνει;”, drugs δεν παίρνω δεν έκανα τον dealer, στα καζίνο δεν πάω δεν παίζω, δεν έκανα απάτες με την εταιρία μου, τι έχω κάνει; Στο τρίμηνο όταν είδα ότι δεν γίνεται τίποτα και δεν θα βγω, άρχισα να παίρνω πράγματα από την “προίκα” μου. Φυσικά πήγαινα εκκλησία και εξομολογήθηκα 2-3 φορές. Είχα τον δικό μου πνευματικό, ήρθε δύο φορές, την τρίτη δεν τον άφηναν. Πήρα δύναμη από τις αποθήκες που είχα μέσα μου».

«Στα “Σύρματα” είμαι κι εγώ ένας κρατούμενος. Στην κανονική φυλακή εργαζόμουν στον κήπο και είχα την εποπτεία, στη σειρά κάνω τον καθηγητή, τη μία τους κάνω να ζωγραφίζουν, την άλλη κάνουμε χορογραφίες, να μάθουν πράγματα. Κάποια στιγμή λέω στον αρχιφύλακα “θέλω να είμαι φίλος με τα παιδιά”!», πρόσθεσε.

«Δυσκολεύομαι πολύ να μάθω τα λόγια. Πρώτα είναι να τα μάθεις, αλλά μετά θέλω να είμαι και καλός στον ρόλο. Γίνεται κάθε φορά ένα παρτάκι εκεί. Δεν μπορώ να είμαι και ο εαυτός μου γιατί έχεις να κάνεις με πολλά άτομα. Όταν έχεις και αυτούς τους ηθοποιούς απέναντί σου… Ο κόσμος μου ζητάει να είμαι στην τηλεόραση και ευχαριστώ πολύ την ΕΡΤ που με επέλεξε. Επειδή δεν θέλω να πηγαίνω σε προγράμματα που δεν έχουν να κάνουν με τη μόδα και τα κατακρίνω κιόλας, δεν ήθελα να λείπω από την άλλη γιατί ο κόσμος με έχει αγαπήσει», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε ακόμα

«Στα σύρματα»: Αποκλειστικές σκηνές από τη νέα σειρά της ΕΡΤ