Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Πανόπουλο: «Καινούργιος είναι, θα μάθει»
Πρωινές εκπομπές

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Πανόπουλο: «Καινούργιος είναι, θα μάθει»

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Πανόπουλο: «Καινούργιος είναι, θα μάθει»

Η «διαμάχη» συνεχίζεται...

Συνέχεια στη… διαφωνία με τον Δημήτρη Πανόπουλο έδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με νέες δηλώσεις του.

Οι δύο δημοσιογράφοι διαφώνησαν για ένα ρεπορτάζ που έδωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος την περασμένο εβδομάδα για το Survivor, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να γράφει σε story του στο Instagram ότι πρόκειται για μια μπούρδα.

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τόνισε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ότι δεν θέλει να γίνει γνωστός μέσα από ρεπορτάζ για το Survivor, ούτε «ειδικός» του reality επιβίωσης, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι «αν κάποιος θέλει να τον σέβονται, πρέπει να σέβεται».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ανέφερε στο Breakfast@Star: «Προφανώς και ήταν μπηχτή για μένα, εννοείται. Δεν θέλω να τον σχολιάσω περαιτέρω, γιατί θίγεται πάρα πολύ και τσαντίζεται στον αέρα. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί αλλά το καταλαβαίνω… καινούργιος είναι, θα μάθει. Όλα καλά».

«Εγώ δεν έχω να χωρίσω κάτι αλλά από ‘κει και πέρα, όταν νιώσω ότι με ειρωνεύονται, θα απαντάω. Κατά τ’ άλλα, έχει δίπλα του πολύ έμπειρους ανθρώπους, όπως η Ναταλία, οπότε θα μάθει», συνέχισε.

«Καλά έκανε και η Εβελίνα και υπερασπίστηκε τον συνεργάτη της. Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα, δεν την παρεξηγώ. Αυτό είναι και το λογικό», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, αλήθεια. Όλα καλά».

Διαβάστε ακόμα

Δημήτρης Πανόπουλος: Σκληρή απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω»