Λένα Δροσάκη: «Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο, ένιωθα απόγνωση»
Πρωινές εκπομπές

Λένα Δροσάκη: «Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο, ένιωθα απόγνωση»

Λένα Δροσάκη: «Δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο, ένιωθα απόγνωση»

Όσα είπε για το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» για το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη δυσκολία που συνάντησε στο να διαχειριστεί το θέμα με τις διαστάσεις που πήρε στα Μέσα.

«Τα χρόνια μετά το millenium δεν ήταν τόσο ανέμελα όσο τα περιμέναμε. Ήλπιζα ότι θα γίνω ηθοποιός, ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα και θα έρθουν εύκολα. Όλα όμως έγιναν δύσκολα, ήρθε η κρίση, τα πάνω-κάτω. Τα πάντα κατέρρεαν γύρω μας».

«Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες. Ήμουν όμως πολύ τυχερή, γιατί είχα φίλους που μαζευόμασταν, έφερνε ο ένας μακαρόνια, ο άλλος το άλλο, τρώγαμε όλοι μαζί και υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Υπήρχε ένα μοίρασμα, ήταν ό,τι πιο ευλογημένο έχω ζήσει» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Το βραβείο Μελίνα Μερκούρη ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν πολύ συγκινητικό και είχε ένα χρηματικό έπαθλο που με βοήθησε πάρα πολύ, να μείνω άλλη μία χρονιά στην Αθήνα, αλλά και καλλιτεχνικά, γιατί ακούστηκε το όνομά μου. Την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη δεν τη φόρεσα ποτέ, ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα βαζάκι με ελιές» είπε στη συνέχεια.

Για τον χωρισμό της δήλωσε:

«Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση. Έλεγα από μέσα μου “τι θέλετε να σας πω τώρα;”. Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ περισσότερο», απαντά σε σχετική ερώτηση η Λένα Δροσάκη με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης

Λένα Δροσάκη: «Θέλω δίπλα μου ανθρώπους που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω»