Λιάνα Γαρμπή: «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς»
Πρωινές εκπομπές

Λιάνα Γαρμπή: «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς»

Λιάνα Γαρμπή: «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν οικογένεια για εμάς»

Συντετριμμένη η αδερφή της Καίτης Γαρμπή

Τον χαμό του Γιάννη Φλωρινιώτη πενθεί ο καλλιτεχνικός κόσμος και μία από τις παλιές συνεργάτιδες του, ήταν η Λιάνα Γαρμπή, η οποία μαζί με την αδερφή της, Καίτη Γαρμπή, είχαν ξεκινήσει με εκείνον την καριέρα τους.

«Γιάννης Φλωρινιώτης, μεγάλη απώλεια. Οικογένεια για εμάς, ήταν δάσκαλός μας. Μάθαμε δίπλα του πώς είναι ο πραγματικός καλλιτέχνης. Ήταν ακούραστος, γεμάτος πάθος για τη δουλειά του και φυσικά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του. Παρόλο που ήταν σταρ, ήταν και άνθρωπος ταπεινός. Πολλά χρόνια δουλέψαμε μαζί του, ταξιδέψαμε παντού, κάναμε δισκογραφία, θέατρο, ταινίες, εμφανίσεις σε κέντρα, είδαμε πολλούς διάσημους», δήλωσε αρχικά η Λιάνα Γαρμπή.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ μου και εκείνος μας αγαπούσε πολύ κι εμένα και την αδερφή μου και μας πρόσεχε. Με αποκαλούσε τσαούσα χαϊδευτηκά, γιατί ήμουν η πιο μικρή και η πιο έντονη. Θέλω να πω στην οικογένειά του να είναι δυνατοί, τα ειλικρινή μου συλληπητήρια και συμπονώ μαζί τους. Καλό του ταξίδι στο φως», πρόσθεσε.