Λιανός για Αντώνη Βαρδή: «Έψαξαν τις πρώην του και τις τσίγκλισαν»
Πρωινές εκπομπές

Λιανός για Αντώνη Βαρδή: «Έψαξαν τις πρώην του και τις τσίγκλισαν»

Λιανός για Αντώνη Βαρδή: «Έψαξαν τις πρώην του και τις τσίγκλισαν»

Ο παρουσιαστής κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον Γιάνη Βαρδή και τις πρώην συζύγους του πατέρα του

Το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τις πρώην συζύγους του πατέρα του, με αφορμή τη συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του αείμνηστου καλλιτέχνη, κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής, εκτός από την παραπάνω κόντρα, ρωτήθηκε και για τον γαμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση!

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο», ξεκαθάρισε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε για τον γάμο του Ντάνου: «Να είναι καλά ο άνθρωπος, και εύχομαι στα παιδιά καλά στέφανα. Εγώ γιατί να καλεστώ στο γάμο; Ούτε από την πλευρά της νύφης είμαι, ούτε από του γαμπρού».

Σχετικά με την κόντρα Γιάννη Βαρδή, Φιλοθέης Μωβ και Χριστίνας Μαραγκόζη, ο παρουσιαστής απάντησε: «Οι δημοσιογράφοι έψαξαν και βρήκαν τις πρώην του Αντώνη Βαρδή και τις έστησαν μπροστά στην κάμερα.

Αν εγώ ξέρω ένα προσωπικό σου θέμα, το οποίο σε ενοχλεί, και έρθω και σε τσιγκλίσω, θα πάρω μια απάντηση που θα μου είναι χρήσιμη και για την εκπομπή. Από τους δημοσιογράφους προκλήθηκε το θέμα».

Διαβάστε ακόμα

Βαρδής για Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, ας δοκιμάσει»