Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξεκινά εκπομπή μεταφυσικού περιεχομένου – «Εμφανίστηκε στον αδελφό μου το φάντασμα της Κατίνας»
Πρωινές εκπομπές

Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξεκινά εκπομπή μεταφυσικού περιεχομένου – «Εμφανίστηκε στον αδελφό μου το φάντασμα της Κατίνας»

Μάρα Μεϊμαρίδη: Ξεκινά εκπομπή μεταφυσικού περιεχομένου – «Εμφανίστηκε στον αδελφό μου το φάντασμα της Κατίνας»

Τα περιστατικά που διηγήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα

Μια νέα ιντερνετική εκπομπή ετοιμάζει η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία μάλιστα θα είναι μεταφυσικού περιεχομένου!

Η κ. Μεϊμαρίδη βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», από την Αράχωβα και μίλησε για αυτήν, ενώ ανέφερε και δύο περιστατικά όπου φαντάσματα έχουν εμφανιστεί σε ανθρώπους, με τον έναν να είναι ο αδερφός της.

«Ετοιμάζω εκπομπή μεταφυσικού περιεχομένου στο ίντερνετ. Θα είναι μια live streaming εκπομπή από το προφίλ μου στο Facebook, θα παίρνει ο κόσμος που έχει μεταφυσικές εμπειρίες και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται, χαμός!», ανακοίνωσε αρχικά η κ. Μεϊμαρίδη.

«Θα ξεκινήσω εγώ την εκπομπή και για να τους βάλω στο πνεύμα και στην πρώτη εκπομπή, την Τρίτη στις 20:00, θα τους πω πώς εμφανίστηκε το φάντασμα της Κατίνας στην Αίγινα. Και προσέξτε, δεν εμφανίστηκε σε εμένα, γιατί θα μπορούσε να με βαπτίσει κανείς τρελή, εμφανίστηκε στον αδερφό μου, ο οποίος θα βγει στην εκπομπή και θα τα πει. Ήταν 23 χρόνια μετά τον θάνατό της, 14 Σεπτεμβρίου, του Σταυρού, όπου ο αδερφός μου ήταν μόνος στο σπίτι της Αίγινας, εκεί που έμενε εκείνη, και τη νύχτα που είχε πέσει να κοιμηθεί εμφανίστηκε το φάντασμα», εξήγησε.

«Στην αρχή από έναν καθρέφτη, γιατί έχει όλα τα έπιπλά της μέσα και όπως ήταν κουρασμένος αυτός και κοιμόταν μόνος του στο σπίτι, άκουσε ένα ψψψψ από τον καθρέφτη και αμέσως λέει μετά, άρχισαν τα πορτάκια της ντουλάπας να κουνιούνται. Ο αδελφός μου είναι πιλότος, που πάει να πει ότι είναι ατρόμητος άνθρωπος, παρόλα αυτά τρελάθηκε από τον φόβο του, μάζεψε τα πράγματά του την άλλη μέρα κι έφυγε και ήρθε στην Καστέλα και κοιμόταν στο πάτωμα και κοιμόταν δίπλα στο κρεβάτι μου», πρόσθεσε.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας κύριος που θέλει να βγει στην εκπομπή και μου είπε ότι την τάδε του μηνός, ήταν σε ένα μοναστήρι και είδε ξαφνικά έναν άνθρωπο ωραίο, νέο, με μακριά μαλλιά και μία χαρακιά στο μάγουλο, να τον πλησιάζει και τον κοίταγε έντονα. Τον ρώτησε “ποιος είσαι εσύ, τι με κοιτάς;” και είπε ο άγιος Γεώργιος», επεσήμανε.

Διαβάστε ακόμα

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Με τρομάζει που επιβεβαιώνομαι. Αν γίνει αυτό στείλτε με στο Δρομοκαΐτειο»