Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Eίχε εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Eίχε εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»

Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Eίχε εμμονή με τον πρώην σύντροφό της»

Η Μαρία Αλεξάνδρου μίλησε για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

Η Μαρία Αλεξάνδρου, φίλη της Μικαέλας Φωτιάδη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τον ξυλοδαρμό της και την σχέση της με τον πρώην σύντροφο της.

«Τελευταία φορά που είδα τη Μικαέλα την πριν από δύο μήνες. Στεναχωρήθηκα πολύ που το έμαθα αλλά ήταν αναμενόμενο. Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφο της. Του έστελνε συνέχεια μηνύματα από έναν κοινό μας φίλο κιόλας.

Για εμένα είναι πολύ άνανδρος αν ο συγκεκριμένος έχει κάνει αυτό το πράγμα, που πιστεύω ότι το έχει κάνει. Το πράγμα βγάζει μάτι. Όταν έγινε κάτι παρόμοιο σε εμένα, είχα καταθέσει η ίδια μήνυση. Εδώ πού είναι η μήνυση; Η Μικαέλα ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε. Το θέμα με το κεφάλι της δεν θα το υποστήριζα και παρά πολύ απλά η Μικαέλα δεν είναι σε θέση να μιλήσει αυτή τη στιγμή.

«Δεν έχει γίνει μήνυση γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, τον αγαπάει ακόμα και πάλι θα πέσει στη λούπα. Θα γίνεται πάλι αυτό το πράγμα, είναι μπέρδεμα η υπόθεση αυτή. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν παρά πολύ χάλια. Δεν υπήρχε άλλη λέξη πέρα από την πρώην σχέση της και το όνομα από ”Α”.

Δεν ήταν μια φυσιολογική σχέση, το λάθος της Μικαέλας ήταν ότι δεν έλεγξε τον εαυτό της», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός Μικαέλας Φωτιάδη: «Περίεργα αυτά. Από τη συμπεριφορά της καταδεικνύεται ότι ξέρει…»