Μαρία Φραγκάκη: «Για να το λήξουμε γιατί έχει ξεκινήσει μια παραπληροφόρηση…»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Φραγκάκη: «Για να το λήξουμε γιατί έχει ξεκινήσει μια παραπληροφόρηση…»

Μαρία Φραγκάκη: «Για να το λήξουμε γιατί έχει ξεκινήσει μια παραπληροφόρηση…»

Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει κόντρα με την Ελένη Τσολάκη

Τη Μαρία Φραγκάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε τόσο στο νέο της επαγγελματικό βήμα όσο και για τη σχέση της με την Ελένη Τσολάκη.

Η δημοσιογράφος που πλέον βρίσκεται δίπλα στη Φαίη Σκορδά και το Fay’s Time ξεκαθάρισε πώς δεν υπάρχει καμία κόντρα ή αντιπαράθεση με την πρώην συνεργάτιδά της.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Λιάγκα και τον Ουγγαρέζο. Αισθάνομαι ότι ενοχλήθηκε ο Γιώργος από μια κριτική και έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ κοντά.

Όταν βάλλεσαι από παντού, θες οι κοντινοί σου άνθρωποι να σε στηρίξουν ή να μην στα χώσουν. Κριτική μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε.

Ο Δημήτρης σχολίασε κάτι που έχει συζητηθεί και συνέβη. Έτσι το βλέπω.

Ακούγονται τόσα πολλά ονόματα, δεν έχει κάτσει η μπίλια κάπου. Δεν ξέρω πώς θα συνυπάρχουν και αν θα συνυπάρξουν.

Είναι ονόματα που τα συζητάμε ανεξάρτητα που θα πλαισιωθούν από άλλη ομάδα, είναι ονόματα που θα συνυπάρξουν;

Και η Ναταλί Κάκκαβα και ο Μάκης Πουνέντης έχουν ακουστεί πολύ.

Δεν ξέρει ο Λάμπρος αν θα κάνει το DOT. Δεν έχει τεθεί κάποιο τέτοιο ζήτημα. Θα βάλει το χέρι της η Φαίη Σκορδά όπως είπε στον αέρα.

Δεν υπήρχε κανένα παρασκήνιο με την Ελένη Τσολάκη. Είχα τοποθετηθεί και στην εκπομπή για να το λήξουμε γιατί είχε ξεκινήσει μια παραπληροφόρηση».

Η κόντρα των -πρώην;- κολλητών φίλων

Ένα αλισβερίσι ατακών υπάρχει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Οι πάλαι ποτέ κολλητοί φαίνεται πώς βρίσκονται στα «μαχαίρια» με τις αναφορές να γίνονται δημόσια.

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να έρχεται μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Καλημέρα σε όλους τους εργαζομένους και στα παιδιά που πηγαίνουν στις δουλειές τους. Ειδικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου και την πραγματική μου αγάπη σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό. Κουράγιο αδέρφια τι να σας πω. Να είστε καλά Εγώ είμαι εδώ ό,τι θέλετε. Το ξέρετε το τηλέφωνο.

Τουλάχιστον μας ακούτε για να μπορέσετε να το μεταφέρετε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το διασκεδάζετε και περνάτε καλά. Δηλαδή δεν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει για να κάνετε αυτήν τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Στα «μαχαίρια» Λιάγκας – Ουγγαρέζος;