Μαρία Ιωαννίδου: Τα έβαλε με τον Γιάννη Κατινάκη – «Δεν θα μου κάνεις παρατήρηση – Αυτά αλλού»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Ιωαννίδου: Τα έβαλε με τον Γιάννη Κατινάκη – «Δεν θα μου κάνεις παρατήρηση – Αυτά αλλού»

Μαρία Ιωαννίδου: Τα έβαλε με τον Γιάννη Κατινάκη – «Δεν θα μου κάνεις παρατήρηση – Αυτά αλλού»

Εμμένει στις δηλώσεις της για τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών

Για το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια τοποθετήθηκε για ακόμα μια φορά η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία επέμεινε στις απόψεις της, παρά το γεγονός ότι αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Οι γονείς είναι πρότυπα, οπότε δεν ακούμε τους γονείς μας; Πολλές φορές δεν τους ακούμε και μακάρι και σε αυτή την περίπτωση να μην τους ακούσουμε. Από εκεί και έπειτα οι ρόλοι είναι διαφορετικοί, άλλο η μαμά, άλλο ο μπαμπάς. Δεν μπορείς να κάνεις τον ίδιο ρόλο. Αν ένα παιδί υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι ποιος θα το θηλάσει; Εμείς έχουμε και τα εργαλεία μας. Εκείνοι τα έχουν; Να προσέξουμε λίγο.

Εγώ θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη να μου πουν να υιοθετήσω ένα παιδί που είναι φτωχό, δεν έχει να φάει, από την Αφρική. Εγώ τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα πρότυπα. Είναι το πρότυπο, για αυτό λέω 80% θα γίνουν και τα παιδιά ομοφυλόφιλα. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Έχουμε αρχές, πάμε προς τα πίσω; Στον Μεσαίωνα; Άμα συμβεί και πάρουν ένα παιδί, δεν θα πάρουν κι άλλοι; Αυτό θα γίνεται; Δεν είναι φυσιολογικό!» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου στο «Πρωινό Σουσού».

Η ίδια, απάντησε και στις δηλώσεις του Γιάννη Κατινάκη, ο οποίος είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Την άκουσα τη δήλωση βγαλμένη από το 1823. «Εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος, μεγάλωσα με γκέι γονείς; Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου; Είναι κάτι που το φέρει από τη γέννησή του, είναι στο DNA του, μιλάμε για χρωμοσώματα. Είναι άσχετα πράγματα αυτά. Γενικά εγώ είμαι πάρα πολύ υπέρ της άποψης ότι δεν θα ‘πρεπε να δίνεται βήμα σε τέτοιες απόψεις, γιατί μπορεί κάποια μάνα να είναι κοντά ηλικιακά με την κυρία Ιωαννίδου-Γερμανού και να λέει: εγώ την έχω πρότυπο, μου αρέσουν αυτά που λέει. Ενώ θα έπρεπε να δαιμονοποιούνται αυτές οι απόψεις και να μην γίνονται καν αποδεκτές».

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στα παραπάνω λέγοντας: «Ποιος είναι ο Γιάννης Κατινάκης; Δεν τον ξέρω. Αυτές είναι οι απόψεις του. Δεν θα μου πει ο κύριος μετά από τόσα χρόνια καριέρας, τι ιστορία, δεν θα μου πει ο κ. Κατινάκης τι να πω, πως θα το πω. Γιατί έτσι. Γιατί είμαι μια γυναίκα έμπειρη, καλλιεργημένη, με δύο καριέρες, ηθοποιός και χορεύτρια και έχω δικαιώματα. Όπως όλοι μας έχουμε. Αλλά δεν θα μου κάνεις παρατήρηση κ. Κατινάκη. Αυτά αλλού, όχι στην Ιωαννίδου».

Διαβάστε ακόμα

Μαρία Ιωαννίδου: «Το να είναι κανείς bisexual είναι λάθος της φύσης γιατί…»