Μαρία Σολωμού: «Δεν με αφορά η κόντρα ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Mente Fuerte»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Σολωμού: «Δεν με αφορά η κόντρα ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Mente Fuerte»

Μαρία Σολωμού: «Δεν με αφορά η κόντρα ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Mente Fuerte»

Η ηθοποιός δεν πήρε θέση, ενώ απάντησε σε ερώτηση για υποτιθέμενη κρίση που περνά στην υποτιθέμενη σχέση της με τον ράπερ

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Μαρία Σολωμού, εκεί όπου τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον φημολογούμενο σύντροφό της, Mente Fuerte και τη Δανάη Μπάρκα, μετά τα όσα είπε η ίδια στο podcast της για τις αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρές ηλικίες.

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους…», ξεκαθάρισε η ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε επίσης για το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον γνωστό ράπερ να περνάει κρίση.

«Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα για κρίση. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι. Το τι κάνω στη ζωή μου και πως το αντιμετωπίζω… I am sorry, έχω πει ότι δεν θα λέω» απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έπιασε κανείς το νόημα της τοποθέτησης της Σολωμού»