Μαρία Τζομπανάκη: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ανατροφή του γιου μου»
Πρωινές εκπομπές

Μαρία Τζομπανάκη: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ανατροφή του γιου μου»

Μαρία Τζομπανάκη: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ανατροφή του γιου μου»

Η ηθοποιός βραβεύθηκε για την προσφορά της ως γυναίκα στα Woman’s day Awards

Ο ρόλος της γυναίκας στην κοινωνία, την επιχειρηματικότητα, την οικογένεια, τον τουρισμό, την επιστήμη, τα γράμματα, τον πολιτισμό, βραβεύτηκε για πρώτη φορά στη διοργάνωση Woman’s day.

Γυναίκες που αποτελούν παράδειγμα βραβεύτηκαν χθες στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, σε μια πράξη αναγνώρισης της παρουσίας, της προσφοράς, της αφοσίωσης, της καινοτομίας, της εφευρετικότητας, του ταλέντου και όλων όσων συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας.

Μεταξύ των γυναικών που τιμήθηκαν στη βραδιά ήταν και η Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι μία εκδήλωση που τιμά τις γυναίκες για το σύνολο των προσπαθειών που έχουν κάνει στη ζωή τους, για τον τρόπο που βημάτισαν στη ζωή τους. Εγώ θεωρώ το μεγαλύτερο επίτευγμά μου την ανατροφή του γιου μου που είναι σήμερα αυτός που είναι και θεωρώ πως έχω παίξει έναν μικρό ρόλο σε αυτό».

«Όπως η αγάπη μου για την Κρήτη και τον πολιτισμό της που είμαι συνδεδεμένη αμετάκλητα από τότε που άρχισα να καταλαβαίνω τι σημαίνει να είσαι Κρητικός.

Που δεν είναι μόνο διασκέδαση στους χορούς και τους γάμους αλλά είναι και το πώς θα καταφέρουμε να μεταφέρουμε τον πολιτισμό μας».

«Οι Κρήτες πάντα μου δείχνουν τόση αγάπη και ντρέπομαι γιατί θέλω να δώσω πιο πολλά στον τόπο μου».

«Αισθάνομαι ότι έχω κάνει πολύ λίγα για να το παίρνω αυτό και πρέπει να κάνω περισσότερα» ανέφερε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

Ρωτήθηκε βέβαια και για τον Σασμό και το επικείμενο φινάλε της σειράς.

«Ο Σασμός είναι η οικογένειά μου τρία χρόνια, έχουμε δεθεί με τους συναδέλφους, με τους σκηνοθέτες, τα συνεργεία, το κανάλι. Σκεφτόμαστε όλοι ότι θα λείψει ο ένας στον άλλον».






Διαβάστε επίσης

Σασμός – Τζομπανάκη: Μας δείχνει το σπίτι που γεννήθηκε η μητέρα της και το αναπαλαίωσε