Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για γάμο και παιδιά»
Πρωινές εκπομπές

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για γάμο και παιδιά»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για γάμο και παιδιά»

Θα επέστρεψε στο Survivor για 3η φορά;

Για τον νέο κύκλο του Survivor και αν είχε πρόταση φέτος από την τουρκική παραγωγή, μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και το ενδεχόμενο γάμου.

«Δεν μου έγινε φέτος πρόταση για το Survivor, αλλά νομίζω ότι και να μου είχε γίνει δεν θα πήγαινα. Βγήκαμε το καλοκαίρι, επομένως νιώθω ότι θα ήταν άρα πολύ δύσκολο ειδικά τώρα με το καινούργιο μου ξεκίνημα», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Αν δεν είχα μπει στο Survivor και δεν ερχόταν ο Σάκης από πίσω μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι δεν θα υπήρχε επανασύνδεση. Θεωρώ ότι όλα για κάποιον λόγο έγιναν και ξανά είμαστε μαζί», πρόσθεσε.

Στο αν σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια με τον Σάκη Κατσούλη, απάντησε: «Ο Σάκης μου πετάει σπόντες για τον γάμο και τα παιδιά. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάπου θα καταλήξει όλο αυτό απλά δεν μας αρέσει να βάζουμε την ταμπέλα γάμος. Κοιτάμε το τώρα και ότι είμαστε καλά. Ο Σάκης θέλει πολύ να γίνει μπαμπάς, μου το έχει εκφράσει πολλές φορές».

«Για να εντυπωσιαστώ από μία πρόταση γάμου θα πρέπει να είναι κάτι πολύ wow, γιατί δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα. Από την άλλη δεν σκέφτομαι πώς θα μου κάνει πρόταση γάμου και τι νυφικό θα βάλω», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Αυτό ήταν που με έκανε να τη θέλω τόσο πολύ»