Μαριάντα Πιερίδη: «Μίλησα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία»
Πρωινές εκπομπές

Μαριάντα Πιερίδη: «Μίλησα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία»

Μαριάντα Πιερίδη: «Μίλησα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την κρίση στον γάμο της

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τα θέματα που αντιμετωπίζει με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, πραγματοποίησε η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τα οποία μάλιστα συζητήθηκαν από όλες τις πρωινές εκπομπές.

Η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

«Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκπομπής έγινε κάτι που ήταν σοκαριστικό, έπρεπε να το αντιμετωπίσω και το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου. Κάτι μου έστειλαν.

Το έψαξα. Σκέφτηκα ότι υπάρχουν κακοπροαίρετοι. Ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με ξανάριξε. Μου μίλησε και ο ίδιος. Οπότε είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και να είναι, είναι σκληρό, είναι αιτία χωρισμού αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του».

Ο λόγος που μίλησε ανοιχτά

Μία ημέρα αργότερα, το Breakfast@Star συνάντησε τη Μαριάντα Πιερίδη, η οποία ξεκαθάρισε τον λόγο που θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τη κρίση στον γάμο της.

«Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον.

Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Μαριάντα Πιερίδη: Πώς σχολίασε την κρίση στον γάμο της ο πατέρας του γιου της;