Μαριάντα Πιερίδη: Πώς σχολίασε την κρίση στον γάμο της ο πατέρας του γιου της;
Πρωινές εκπομπές

Μαριάντα Πιερίδη: Πώς σχολίασε την κρίση στον γάμο της ο πατέρας του γιου της;

Μαριάντα Πιερίδη: Πώς σχολίασε την κρίση στον γάμο της ο πατέρας του γιου της;

Δηλώσεις για την κρίση στον γάμο της πρώην συντρόφου του, πραγματοποίησε ο Νέστορας Φωτιάδης

Ανοιχτά μίλησε για την οικογενειακή της κατάσταση η Μαριάντα Πιερίδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης 20/9.

Μία μέρα αργότερα, ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Νέστορας Φωτιάδης, στέκεται στο πλευρό της και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στη «Super Katerina».

«Τη Μαριάντα την ξέρω καλά. Όταν δεις έναν άνθρωπο στεναχωρημένο τον ψυχανεμίζεσαι, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Οπότε ήξερα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δεν θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο», δήλωσε αρχικά ο Νέστορας Φωτιάδης.

«Ανθρώπινα και μόνο, όταν θες να δώσεις μια συμβουλή το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα να συμπαρασταθείς δεν χρειάζεται να το δηλώσεις. Ακόμα και με μια σου κουβέντα μπορείς να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα, γιατί ο μικρός κοντεύει τα 10 πια, μπαίνει στην προεφηβία και κάθε μέρα συζητάμε. Η κουβέντα όλους τους βοηθάει. Καλά την άκουσα,  καλά είναι, θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας και ότι έχει να κάνει με εκείνον και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό. Θα το ξεπεράσουν μαζί αυτό, αν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται», ξεκαθάρισε.