Πιερίδη για την απιστία που κλόνισε τον γάμο της: «Ήταν σοκαριστικό, είναι αιτία χωρισμού αλλά…»
Τηλεόραση

Πιερίδη για την απιστία που κλόνισε τον γάμο της: «Ήταν σοκαριστικό, είναι αιτία χωρισμού αλλά…»

Πιερίδη για την απιστία που κλόνισε τον γάμο της: «Ήταν σοκαριστικό, είναι αιτία χωρισμού αλλά…»

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε τι συνέβη στον γάμο της, τις φήμες για απιστία, αν έχει χωρίσει αλλά και την παρεξήγηση με τη Ναταλί Κάκκαβα

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Να το ξεκαθαρίσουμε και αυτό. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκπομπής έγινε κάτι που ήταν σοκαριστικό, έπρεπε να το αντιμετωπίσω και το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου. Κάτι μου έστειλαν.

Το έψαξα. Σκέφτηκα ότι υπάρχουν κακοπροαίρετοι. Ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με ξανάριξε. Μου μίλησε και ο ίδιος. Οπότε είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και να είναι, είναι σκληρό, είναι αιτία χωρισμού αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του» είπε για το αν ήταν θέμα απιστίας.

«Όλο αυτό με έκανε να μοιράσω τις μάχες μου, είχα πολύ μεγάλη στήριξη από τη Φελίσια αλλά και από τη διευθύντρια στο κανάλι, την Ιζαμπέλα και μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα».

Στο Πρωινό έκανε δήλωση ο σύζυγός της ο οποίος ανέφερε ότι όντως δεν προλαβαίνουν να βρεθούν με τη Μαριάντα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αρνήθηκε να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή παραπέρα.

«Από την πρώτη μέρα ήμουν πολύ ξεκάθαρη, έστειλα μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη και προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο  καλύτερα μπορούσα γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί να κάνω κάποιο λάθος επικοινωνιακό. Προσπάθησα να είμαι πάνω από όλα άνθρωπος.

Θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να ξεδιαλύνει στο μυαλό του και αμέσως μετά να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε σαν ζευγάρι».

Όσα είπε για τη Ναταλί Κάκκαβα

Η Μαριάντα Πιερίδη ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις που έκανε για τη Ναταλί Κάκκαβα έγιναν πάνω σε μια πολύ δύσκολη δική της περίοδο και πως ήταν λάθος το ύφος της απάντησής της.

Εγώ είπα ότι δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε και αν είναι να κάνει εκπομπή η Ναταλί καλή επιτυχία. Το ύφος μου όμως ήταν να σκοτώσω άνθρωπο.

Όποιος και να μου έλεγαν ότι είναι θα τον αντιμετώπιζα το ίδιο. Ήταν η περίοδος έντονη. Θα προτιμούσα να την πάρω τηλέφωνο μέσω του Γρηγόρη να την πούμε.

Το ύφος μου ήταν άστο» ξεκαθάρισε η Μαριάντα.

«Δεν ειπώθηκε ποτέ ότι η παρέα του καλοκαιριού θα ήταν και τον χειμώνα» πρόσθεσε.

Η συγκίνηση για τη Φελίσια Τσαλαπάτη

Η Φελίσια Τσαλαπάτη βγήκε στον αέρα και έφερε συγκίνηση στην Μαριάντα καθώς ήταν ο άνθρωπος που τη στήριξε όταν αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα στην προσωπική της ζωή.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δείξει, είναι μια υπόθεση ανοιχτή» είπε για τον γάμο της.

«Αν εξαιρέσεις δυο συζητήσεις με τη διευθύντρια δεν έχω κάνει άλλες. Μας πήρε τηλέφωνο κάποιους από την παρέα και μας είπαν να πάμε για τρέιλερ σταθμού. Πέρα από αυτό, δεν έχει ειπωθεί ποτέ ότι θα κάνω κάτι τον χειμώνα. Μου άρεσε η αγκαλιά με τον κόσμο, θα ήθελα να συνεχίσω. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πω τι θα γίνει για να πετύχει μια εκπομπή. Δεν μπορώ να πάρω απόφαση αλλά μπορώ να δείξω εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που έχουν κάνει μεγάλες παραγωγές».

«Έχει γίνει πρόταση για νύχτα αλλά δεν μπορώ να το κάνω, δεν θέλω, έχω παιδάκι 9 ετών, ήταν η επιλογή μου τα τελευταία 9 χρόνια.

Ξυπνούσα στις 5.30 το πρωί και διάβαζα τα βιογραφικά κάθε δήμαρχου και καλεσμένου για να μην μπορεί να πει κανείς ότι δεν ξέρω. Φαντάζεσαι να βρεθώ αδιάβαστη; Βρέθηκα με ανθρώπους που το είχαν εύκολο να την πουν αλλά ήμουν διαβασμένη».

Διαβάστε επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: Κρίση στον γάμο της; Τι δηλώνει το φιλικό της περιβάλλον;