MasterChef: Ο Χαράλαμπος… «εν κουλί» παράτησε τη μαγειρική και σπουδάζει ψυχολόγος –  «Όταν βγήκα, έπαιρνα ψυχρά βλέμματα»
Πρωινές εκπομπές

MasterChef: Ο Χαράλαμπος… «εν κουλί» παράτησε τη μαγειρική και σπουδάζει ψυχολόγος – «Όταν βγήκα, έπαιρνα ψυχρά βλέμματα»

MasterChef: Ο Χαράλαμπος… «εν κουλί» παράτησε τη μαγειρική και σπουδάζει ψυχολόγος –  «Όταν βγήκα, έπαιρνα ψυχρά βλέμματα»

Τι κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι;

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης άφησε εποχή στο MasterChef με την επική ατάκα «εν κουλί» αλλά σήμερα έχει κάνει μία μεγάλη στροφή στη ζωή του.

Μιλώντας στο Happy Day αποκάλυψε ότι έχει εγκαταλείψει επαγγελματικά τη μαγειρική και σπουδάζει Ψυχολογία.

Στο ριάλιτι μαγειρικής η εικόνα που έβγαλε προς τα έξω ήταν κακή και όταν αποχώρησε δεν ήταν λίγα τα άσχημα σχόλια που άκουσε.

«Άλλαξε η ζωή μου λίγους μήνες μετά γιατί έπρεπε να δείξω στον κόσμο ποιος πραγματικά είμαι, είχαν σχηματίσει μια λάθος άποψη για μένα μέσα από το παιχνίδι».

«Η φράση με το “εν κουλί” παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν ο κακός της παρέας, άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή».

Και συνέχισε:

«Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση. Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα».