Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κασσελάκη: «Είναι αμάθεια. Με τρομάζει…»
Πρωινές εκπομπές

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κασσελάκη: «Είναι αμάθεια. Με τρομάζει…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κασσελάκη: «Είναι αμάθεια. Με τρομάζει…»

«Με τρομάζει το ότι μπορει αύριο να βρεθεί στο "τιμόνι" της χώρας»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην Κύπρο για το ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποκάλεσε… «κρατίδιο» το ψευδοκράτος, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να μεταφέρει το κλίμα και να παίρνει θέση για τον υποψήφιο για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουν ανάψει φωτιές εδώ στην Κύπρο. Εγώ είμαι δεξιός, νονός μου είναι ο Αναστασιάδης, δεν το έχω κρύψει. Για πρώτη φορά έτρεφα αισθήματα συμπάθειας για κάποιον της αριστεράς. Έβλεπα άνθρωπο με όρεξη, με άποψη, δυνατό, αλλά πραγματικά αυτή η αμάθεια που είδαμε όλοι μετά από αυτή τη δήλωση, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ και όχι μόνο εμένα, όλη την Κύπρο και τη νέα γενιά που είναι παθιασμένη με αυτά τα θέματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μουσικός καλλιτέχνης.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ολίσθημα αυτό το πράγμα. Αν δείτε τη δήλωση, λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του λέει “για το ψευδοκράτος λέτε” κι εκεί δεν διορθώνει, να συνειδητοποιήσει τι είπε. Μετά από τόσες ώρες ήρθε η απάντηση και είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό. Αυτό είδα. Μετά ενημερώθηκε. Συνειδητά είπε κρατίδιο το ψευδοκράτος, που έχει χυθεί τόσο αίμα», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Εμένα με τρομάζει το σενάριο αν κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας. Που ξέρουμε εμείς τι κενά έχει στα άλλα θέματα; Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα; Πειραματόζωο είναι; Δεν μπορεί να πάει να μάθει και να διεκδικήσει σε 5 χρόνια; Πρέπει τώρα να το κάνει; Δεν είναι μόνο η γνώμη μου, είναι αυτά που ακουω από πολύ κόσμο εδώ. Δεν υπάρχει άλλη συζήτηση εδώ».

Διαβάστε ακόμα

Στέφανος Κασσελάκης: Δικαιολόγησε το ατόπημα με το «κρατίδιο στην Κύπρο» – «Ήμουν κουρασμένος»