«Mega Καλημέρα» φινάλε: «Ο Κώστας μας δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου»
Πρωινές εκπομπές

«Mega Καλημέρα» φινάλε: «Ο Κώστας μας δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου»

«Mega Καλημέρα» φινάλε: «Ο Κώστας μας δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου»

Έτσι αποχαιρέτησε η Ελεονώρα Μελέτη κοινό και συνεργάτες

Ένας ένας χαιρέτησαν οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» που είναι μπροστά από την κάμερα και τη σκυτάλη πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, ειδικά όσοι του χρόνου δεν θα είναι στην εκπομπή.

Έτσι η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε πρώτα τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που ήταν ήδη στη Νάξο και βγήκε τηλεφωνικά για να χαιρετήσει καθώς του χρόνου δεν θα είναι στην εκπομπή.

«Αυτό το τελευταίο πεντάλεπτο θέλουμε να γνωρίζετε κάποια πράγματα για τους ανθρώπους που αποτελούν την εκπομπή.

Κωστάκη μου, ζουζουνάκι μου, έχεις να μας πεις κάτι; Χαίρομαι που κάναμε αυτή τη συνεργασία. Τι θα κάνουμε του χρόνου, χωρίζουμε; Ο Κώστας μας δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου αλλά έχει ωραία πράγματα να μας πει σε λίγο καιρό» ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Τι ωραία που περάσαμε δυο χρόνια. Πολλά αντέξαμε. Του χρόνου θα βγαίνουμε έξω για καφέ, καλή συνέχεια με την ομαδάρα» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η Φλορίντα ευχαρίστησε που τη δέχτηκαν πίσω, ο Θανάσης Πάτρας ευχήθηκε καλή επιτυχία και υγεία σε όσους αποχωρούν ενώ η Άννα Ζηρδέλη που αποχωρεί είπε: «ευγνώμων για αυτή την τηλεοπτική εμπειρία».

«Όλους σας ευχαριστώ γιατί εκτός από συνεργάτες είστε και το παρεάκι μου, οι άνθρωποι που ξεκινάμε τη μέρα μας» είπε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε τους αποχαιρετισμούς από τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Κατόπιν κάλεσε τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής να βγει μπροστά στην κάμερα.

Ευχαρίστησε το κανάλι και φυσικά τον αρχισυντάκτη της, Γιώργο Μπέζα.

«Να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σας αφήνουμε εδώ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη» ανέφερε.