Μέμος Μπεγνής: «Ο στολισμός των Χριστουγέννων είναι για μένα κάτι σαν τελετή»
Πρωινές εκπομπές

Μέμος Μπεγνής: «Ο στολισμός των Χριστουγέννων είναι για μένα κάτι σαν τελετή»

Μέμος Μπεγνής: «Ο στολισμός των Χριστουγέννων είναι για μένα κάτι σαν τελετή»

Ο ηθοποιός μίλησε για την περίοδο των εορτών, την... τελετουργία για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις προλήψεις

Τον Μέμο Μπεγνή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ο οποίος μίλησε για τα Χριστούγεννα, μοιράστηκε τη σημασία τους για τον ίδιο και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

«Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι στη Disneyland, μία από τις 30 φορές που έχω πάει», ανέφερε περιγράφοντας γλαφυρά τη μαγεία που έζησε.

«Σαν σκηνικό και σαν αίσθηση ήταν ό,τι ωραιότερο έχω ζήσει. Δεν έγραφα μικρός γράμματα στον Άη Βασίλη, δεν ήταν της μόδας τότε. Τα γενέθλιά μου τα συνδύαζα πάντα με τον ερχομό των Χριστουγέννων. Το ζητούμενο με τις γιορτές είναι να γυρίσουμε στα χρόνια της αθωότητας. Το πιο σημαντικό είναι να μη χάνουμε ποτέ το παιδί που έχουμε μέσα μας. Σιχαίνομαι τη σοβαροφάνεια».

«Ο στολισμός των Χριστουγέννων είναι για μένα κάτι σαν τελετή, έρχονται οι φίλοι μου από το πρωί και φεύγουν βράδυ. Φέτος δε θα στολίσω το περιβόητο τρενάκι γιατί είμαι με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση ‘Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη’ και δε θα έχω χρόνο να το ξεστολίσω. Η αγάπη μου για τον στολισμό ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια στη Ρώμη», συμπλήρωσε.

«Δεν είμαι προληπτικός»

Όπως είπε ο ίδιος: «Δεν είμαι προληπτικός και ακόμη και αν το 2024 είναι δίσεκτο, να σκεφτόμαστε θετικά. Αστρολογικά, για την χρονιά που έρχεται, μου έχουν πει θαυματουργά πράγματα για το ζώδιό μου. Από την στιγμή που έχω την υγεία μου και κάνω αυτό που αγαπώ, ο απολογισμός μου είναι θετικός. Αν θα έκανα μια ευχή για το 2024, θα ήταν μετά το θεατρικό με την αγαπημένη μου Μιμή Ντενίση, να γίνει και σειρά. Εύχομαι για το 2024 να είμαστε καλοί άνθρωποι και να μην ξεσπάμε στους άλλους».

Διαβάστε ακόμα

Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος – Η ψυχοθεραπεία έχει γίνει της μόδα»