Μικρούτσικος κατά Κούγια: «Ως τι μιλάει; Ως ομοφοβικός;»
Πρωινές εκπομπές

Μικρούτσικος κατά Κούγια: «Ως τι μιλάει; Ως ομοφοβικός;»

Μικρούτσικος κατά Κούγια: «Ως τι μιλάει; Ως ομοφοβικός;»

Ξέσπασε στον αέρα της Super Κατερίνα μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για «ομοφοβικό» άνθρωπο που απευθύνεται με ακραίο τρόπο απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

«Αυτή είναι η άποψή του αλλά ας κρίνουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχει αυτή την άποψη, που όταν ήμουν άρρωστος σας έβλεπα και έβγαλε κυβέρνηση ομοφυλοφίλων! Ανείπωτα πράγματα, απίστευτα!

Γιατί να βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι επί παντός επιστητού και να μη μένουν στην αρμοδιότητά τους; Έχει δίκη; Να μιλήσει.

Να μιλήσει για τον Κασσελάκη ως τι; Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Ως τι να μιλήσει;

Γιατί να με φαρμακώνει; Γιατί να φαρμακώνει τον τηλεθεατή με αυτά τα λογύδρια μίσους και φασισμού;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη;

«Ο κύριος Κασσελάκης πέτυχε μια νίκη. Εκπροσωπεί πολύ χαμηλού επιπέδου ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα και έναν κύκλο ανθρώπων, οι οποίοι είναι όμοιοι με αυτόν.

Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τις αρχές και τις αξίες του ελληνικού λαού, άνθρωποι οι οποίοι έχουν πετύχει την ανάδειξή τους σαν και αυτόν χωρίς να έχουν κοπιάσει.

Και με έναν τρόπο επικοινωνιακό εκφράζει ανθρώπους ηθοποιούς, οι οποίοι είναι της εντυπώσεως μόνο και χωρίς καμία υποδομή.

Κάποιους παρουσιαστές, ειδικά κάποιους παρουσιαστές κάποιων πρωινών εκπομπών. Ο χρόνος θα δείξει ότι είναι πραγματικά μια φούσκα, η οποία δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον στην Ελλάδα.

Είμαι άνθρωπος ανοιχτός και φυσικά θα τον χαιρετούσα. Αυτός δεν γνωρίζω αν θα με χαιρετούσε γιατί οι άνθρωποι με τα χαρακτηριστικά τα δικά του συνήθως είναι άνθρωποι, οι οποίοι φοβούνται να πλησιάσουν ανθρώπους σαν και εμένα. Που εκφράζουν την άποψή τους με τον τρόπο που εκφράζομαι εγώ και που πραγματικά τους εκθέτει.

Ήμουν βέβαιος για τη νίκη του. Πίστευα ότι θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό. Η προσωπική μου πρόβλεψη είναι ότι σύντομα θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Μπισμπίκης: «Λέω στον γιο μου ότι όσα ακούγονται για μένα είναι ψέματα»