Μητέρα Παλαιοχριστιανών: «Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο»
Πρωινές εκπομπές

Μητέρα Παλαιοχριστιανών: «Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο»

Μητέρα Παλαιοχριστιανών: «Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο»

Η Σεβαστή μίλησε αποκλειστικά στο Χαμογέλα και πάλι

Αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η σύζυγος του 45χρονου πατέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που ζούσε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία. Σεβαστή.

Η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας έχουν επιλέξει να «εξαφανιστούν», μετά τον σάλο που έχει προκύψει, ενώ ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, με τον 15χρονο γιο να βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς δεν τον αφήνουν να επιστρέψει στον μπαμπά του.

«Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο»

Η Σεβαστή, η μητέρα της οικογένειας, δήλωσε αποκλειστικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ότι προτεραιότητά της είναι να προστατέψει τα μέλη της οικογένειας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως όλοι τους είναι μία γροθιά.

«Σκοπός μου είναι να προστατέψω την οικογένειά μου προκειμένου να βρούμε εμείς και τα παιδιά την ηρεμία μας. Δεν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και δεν έχουμε προβεί ποτέ σε κάποια πράξη σε βάρος κανενός. Δεν κάναμε ποτέ μας τίποτα μεμπτό. Είμαστε όλοι μία γροθιά», είπε.

Δεν εμφανίστηκαν οι ανήλικοι «παλαιοχριστιανοί» στην αστυνομία

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των ανήλικων παιδιών της οικογένειας. Έχουν ελεγχθεί τόσο συγγενικά σπίτια όσο και η περιοχή γύρω από την Ορεινή Κορινθία.

«Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο», είπε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Τόσο ο 45χρονος όσο και η σύζυγός του είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και γι’ αυτούς τους λόγους θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας. Δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε ακόμα

Παλαιοχριστιανοί – Αδελφή 45χρονου: «Δεν γνώριζα ότι ο αδερφός μου είναι μέλος της Χρυσής Αυγής»