Μιθριδάτης για ΠΑΣΟΚ: «Είναι ισχυρό ποσοστό το 11,5% για να καταλάβω δηλαδή;»
Πρωινές εκπομπές

Μιθριδάτης για ΠΑΣΟΚ: «Είναι ισχυρό ποσοστό το 11,5% για να καταλάβω δηλαδή;»

Μιθριδάτης για ΠΑΣΟΚ: «Είναι ισχυρό ποσοστό το 11,5% για να καταλάβω δηλαδή;»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε ο Μιθριδάτης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη δική του υποψηφιότητα όσο και στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν προετοιμασμένος και για τη δική του ήττα, ωστόσο, θεωρεί ότι πήγε αρκετά καλά.

«Δεν κατάφερα να εκλεγώ αλλά πήγα αρκετά καλά. Θα μπορούσα να πάω και καλύτερα. Με βάση τον στόχο είναι αποτυχία που δεν βγήκα.

Δεν μετάνιωσα που κατέβηκα υποψήφιος. Θα το μετάνιωνα αν δεν το είχα κάνει. Ήταν προσωπική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Είχαμε αποκτήσει δια ζώσης μια επικοινωνία και με το τραγούδι που είχα βγάλει είχε προκαλέσει μια αίσθηση και από εκεί ξεκίνησαν επαφές με παρατάξεις της Αριστεράς.

Το σκέφτηκα πολύ αλλά η ιδέα να ασχοληθώ με την πολιτική υπήρχε χρόνια. Δεν είμαι απλά κοντά στην αριστερά αλλά μέσα, βαθιά.

Κατέβηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα μπορούσε να κάνει την αλλαγή που θέλω και προτιμώ και θέλω να δω τον ελληνικό λαό να έχει αυτή την εναλλακτική».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δύναμη να κάνει ανατροπές και μπορούσε να κάνει την ανατροπή στις εκλογές. Δεν έχω συναντήσει τέτοια ακραία σεισμική εκλογική δόνηση.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που έπαιξαν ρόλο στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχαν σφάλματα και για αυτό κάνουμε αυτοκριτική. Σαν αρχηγός είναι λογικό να παίρνει την ευθύνη της αποτυχίας.

Αυτό που προέχει να δούμε τι θα σχηματιστεί στις 25 Ιουνίου. Σημασία έχει πάντα το προσπάθεια.

Ήμουν έτοιμος για την αποτυχία. Δεν θα μπορούσα να είμαι σίγουρος ότι θα εκλεγώ και είχα στο μυαλό μου την αποτυχία, όπως και έγινε».

«Είναι ισχυρό ποσοστό το 11,5% για να καταλάβω; Όταν είσαι στο 8% και πας στο 11,5% είναι το επόμενο νούμερο μετά το πρώτο διψήφιο, δεν το λες ισχυρό», τόνισε για το ΠΑΣΟΚ.