Μουτσινάς για Κασσελάκη: «Γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης;»
Πρωινές εκπομπές

Μουτσινάς για Κασσελάκη: «Γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης;»

Μουτσινάς για Κασσελάκη: «Γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης;»

Ο παρουσιαστής απόρησε με την ερώτηση που του έγινε

Τον Νίκο Μουτσινά περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από τα στούντιο που παρουσιάζεται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για να του αποσπάσουν μία δήλωση για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και την απόφασή του να απέχει.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε πώς νιώθει που έχει ξεκινήσει η σεζόν κι εκείνος δεν είναι στην τηλεόραση, αλλά και το αν έχει σκοπό να επιστρέψει άμεσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω πως νιώθω. Είναι πολύ νωρίς για να νιώσω κάτι. Νιώθω μία χαρά… Δεν θα κάνω τίποτα».

Για το αν έχει μιλήσει με την Κατερίνα Ζαρίφη, ενόψει της νέας της εκπομπής στο OPEN, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα Ζαρίφη. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο. Μιλώ με την Ματίνα Νικολάου, αλλά δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την πρώτη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη και τα σχόλια που έκανε για εκείνος ο Αλέξης Κούγια, απάντησε: «Γιατί να πω γνώμη για τον κ. Κασσελάκη κι όχι για την κ. Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι; Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί πολύ . Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσσίβιο να πιαστούμε πουθενά».

« Ζορίστηκα πολύ, με τους πολέμους, με την Πισπιρίγκου, με τα Τέμπη»

«Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή», δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) ο παρουσιαστής στην Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Ζορίστηκα πολύ και γι αυτό και μεταποιήθηκε στα μέσα της χρονιάς η εκπομπή σε ένα κομμάτι της. Είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό, γιατί δεν με αφορά κανένα κόμμα. Ήταν δική μου η ανάγκη και της ομάδας, ότι δεν γίνεται να μην πούμε κάτι, δεν γινόταν να μην τοποθετηθώ».

«Δεν μπορούσα να μην πω τίποτα. Ζορίστηκα πολύ, με τους πολέμους, με την Πισπιρίγκου, με τα Τέμπη. Λέω “άδειασε όλο το σύστημα, δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου”. Γι αυτό σταμάτησα. Το αποφάσισα να σταματήσω και το έκανα. Εγκεφαλική αλητεία. Δεν το πίστευα οι συνεργατές μου ότι θα σταματήσω.. Είπα θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, πνιγόμουν. Πήρα την απόφασή μου και μετά κάπως πήγαινε, μου έκαναν προτάσεις, αλλά δεν με ενεργοποίησε κάτι», εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμα

«Αυτό που θέλουμε από την Ελένη Μενεγάκη…»