Να με λες μαμά: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha!
Πρωινές εκπομπές

Να με λες μαμά: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha!

Να με λες μαμά: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha!

Το Happy Day βρέθηκε στα backstage της νέας σειράς του Alpha!

Στα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha, Να με λες μαμά, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και συνάντησε τις  πρωταγωνιστριες της σειράς, Μαρία Κίτσου, Φιλαρέτη Κομνηνού και Δανάη Επιθυμιάδη.

«Το σίριαλ αφορά την παιδική κακοποίηση. Οπότε χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο. Υποδύομαι μια επιστήμονα, μια ορνιθολόγο όπου ανακαλύπτω στο χωριό το οποίο δουλεύω ότι ένα κοριτσάκι κακοποιείται και αποφασίζω να το απαγάγω. Είναι κοινωνικό και αστυνομικό και έχει σασπένς. Με την 9χρονη Ναυσικά που παίζει στη σειρά δέσαμε αμέσως. Είναι ένα παιδί θαύμα, έχουμε τρομερή χημεία», ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι της Ελβίρας, είναι ο χαρακτήρας που παίζω στη σειρά. Πάλι παίζω μια πλούσια. Έκανα ένα στοπ για τρία χρόνια από την τηλεόραση και επέστρεψα ξανά στον Alpha. Έχω επιθυμήσει τα τηλεοπτικά γυρίσματα και ξαναγύρισα γιατί όλη η ομάδα και το κανάλι μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Με τον κύριο Αγγελόπουλο συνεργάζομαι πρώτη φορά και είναι τελειομανής! Εγώ παίζω τη μάνα που υιοθέτησε την Ξένια, τον ρόλο που παίζει η Μαρία Κίτσου. Οι επιλογές της κόρης της δημιουργούν εντάσεις και κάποια στιγμή εμφανίζεται βέβαια και η βιολογική μητέρα», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

«Εγώ υποδύομαι τον ρόλο της Μαριάννας που είναι μια από τις αδελφές της Ξένιας δηλαδή της Μαρίας Κίτσου. Είναι μια νέα γυναίκα φιλόδοξη, που δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση της οποίας ηγείται η μητέρα και κάπως ακολουθεί πιστά τον δρόμο της μητέρας της. Υπάρχει μια συγκρουσιακή σχέση με την αδελφή της. Η οποία τροφοδοτείται από τις επιλογές της αδελφής της», ανέφερε η Δανάη Επιθυμιάδη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Φερεντίνος: «Για να συνεχιστεί η οικογενειοκρατία στο Deal θα προτείνω τον γιο μου τον Δημήτρη!»