Νάνσυ Παραδεισανού: «Η Φαίη Σκορδά είναι κατηγορία Ελένης Μενεγάκη»
Πρωινές εκπομπές

Νάνσυ Παραδεισανού: «Η Φαίη Σκορδά είναι κατηγορία Ελένης Μενεγάκη»

Νάνσυ Παραδεισανού: «Η Φαίη Σκορδά είναι κατηγορία Ελένης Μενεγάκη»

Η επιθυμία της στο μέλλον να ασχοληθεί με την πολιτική

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην εκπομπή Πρινγια την Φαίη Σκορδά, την Ελένη Μενεγάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά και την πολιτική.

«Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένας άνθρωπος που πάντα όταν μιλάει τεκμηριώνει τα λεγόμενά του, δεν λέει σήμερα άσπρο, αύριο μαύρο, δεν πάει με το ρεύμα κατα το βολεύειν. Είναι σοβαρός, αξιόλογος, τον εκτιμώ πολύ και θεωρώ ότι επειδή είχε ρεύμα και ο κόσμος τον αγαπά, αυτό ενοχλούσε. Η δήλωσε έγινε τον Μάρτιο και ανακαλύφθηκε τώρα, αυτό δεν είναι τυχαίο», σχολίασε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Κανείς μας δεν είναι ικανός να προτείνει στην Ελένη Μενεγάκη τι να κάνει στο επαγγελματικό της μέλλον. Ξέρει η ίδια πάρα πολύ καλά, ξέρει τι αποφάσεις παίρνει», τόνισε για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη.

Για το αν θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική, απάντησε: «Είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει πολύ αυτός της πολιτικής, έχω τελειώσει το πολιτικό της νομικής, οπότε είναι ο τομέας των σπουδών μου. Δεν έχει τύχει να μου το προτείνουν, είναι κάτι που στο μέλλον θα ήθελα να σκεφτώ πιο σοβαρά και πώς θα μπορούσα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική»

Για τα σενάρια που αφορούν στη Φαίη Σκορδά, τόνισε: «Η Φαίη Σκορδά είναι κατηγορία Ελένης Μενεγάκη, ό,τι κι αν ακούγεται και λέγεται, μην πιστεύετε τίποτα, αν δεν ανακοινωθεί κάτι είτε από τις ίδιες, είτε από το κανάλι που εργάζονται. Βολεύουν πάρα πολύ τα σενάρια».

Διαβάστε ακόμα

Νάνσυ Παραδεισανού: «Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε, ούτε τους παντρευόμαστε»